Muut asiakkaat huomasivat perheenäidin vuotavan runsaasti verta – karmiva yllätys ostoskärryissä silpoi käden

Yhdysvaltalaisnainen vaatii Walmart-kauppaketjulta anteeksipyyntöä sen jälkeen, kun hän loukkasi kätensä pahoin ostoskärryihin.

Silver Taylor väittää, että ostoskärryjen kädensijaan piilotettu terä silpoi hänen kättään pahasti. Taylor kertoo CBS Austin -uutissivustolle tajunneensa loukkaantumisen vasta, kun muut asiakkaat huomauttivat hänen vuotavan verta. Taylor sanoo pyörtyneensä menetettyään paljon verta.

– Minulla oli suuria haavoja käsissäni. Lisäksi iskin pääni melko kovaa ja putosin voimalla selälleni, Taylor sanoo 7News.com.au-uutissivuston mukaan.


Ostoskärryjen kädensijaan piilotettu terä ruhjoi yhdysvaltalaisnaisen kättä. Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Kätensä loukannut perheenäiti kokee itsensä avuttomaksi

Tapaturman jälkeen Taylor kertoo joutuneensa sairaalaan. Nyt hän toipuu vammastaan kotona.

Taylor ei juuri pysty käyttämään haavoittuneita käsiään, minkä vuoksi perheenäiti kokee itsensä avuttomaksi. Taylor tuntee pettäneensä lapsensa, koska ei pysty tekemään kotitöitä.

– Työkaluni ovat rikki. Työkaluni ovat vahingoittuneet. Olen äiti, olen vaimo, enkä pysty edes pieniin tekoihin, kuten jääkaapin oven avaamiseen, Taylor voivottelee.

Hän haluaa varoittaa muita kaupassa käyviä mahdollisista vaaroista ostoskärryissä. 

Aiemmin vanhemmat ovat varoittaneet toisiaan esimerkiksi vaaterekkien päässä olevista koukuista sekä turvakaukalon laittamisesta ostoskärryihin.

Asianajaja: Vastaavia tapaturmia käynyt ennenkin

Tapaturma sattui Walmart-myymälässä Texasin osavaltion pääkaupungissa Austinissa. Taylor vaatii myymälää korvaamaan hänelle rahallisesti aiheutuneen vaaran ja huolimattomuuden. Lisäksi nainen haluaa kunnon anteeksipyynnön.

Taylorin asianajajan Brad Wursterin mukaan vastaavia tapaturmia on käynyt muissakin Walmartin kaupoissa. Wurster toivoo Walmartilta ennakointia, jotta onnettomuuksia ei sattuisi.

Walmartin edustajan mukaan asiakkaiden turvallisuus on kauppaketjulle ensisijaista. Taylorin tapaus otetaan vakavasti ja siihen vastataan oikeudessa, Walmart viestii.

Lue myös:

    Uusimmat