Mainos

Muodin huipulle -Wille tippui kisasta: Tuomariston perustelut hämmästyttäviä

Muodin huipulle -catwalkilla nähtiin tuplapudotus, kun Wille Lipponen ja Caterina Montagni lähetettiin kotimatkalle. – Nyt on tosi ontto olo, pettynyt Wille kommentoi pudotuksen jälkeen.

Muodin huipulle -suunnittelijat saivat kuulla kolmannessa jaksossa ikävän yllätyksen: catwalkin jälkeen tuomarit pudottaisivat kaksi kilpailijaa. Kotimatkalle joutuivat Wille ja Caterina.

– Yllätyin tippumisesta, koska olin tyytyväinen pukuun. Jouduin vieraalle maaperälle, mallisto oli täysin erilainen kuin mitä olisin itse tehnyt. Olin tyytyväinen asuuni, vaikka se oli täysin erilainen, kuin mikä mun oma tyyli on, Wille sanoo.

– Oli yllättynyt siitä, että catwalkilla nähtiin paljon juhlapukeutumista, kuten paljettia ja säihkettä, vaikka haettiin bisnespukeutumista. Me lähdimme liikkeelle siitä, mitä oikeasti voisi käyttää työpaikoilla. Hämmästyin siitä, mitä tuomaristo haki, hän harmittelee.

Ryhmätyö Essin ja Marin kanssa ei toiminut

Willen, Essin ja Marin ryhmätyö takelteli ja mies myöntääkin, että siinä oli ongelmansa.

– Mä olen ihan eri laidasta kuin ryhmän kaksi muuta jäsentä. En saanut oikein mitään läpi, kun kaksi muuta olivat niin samantyyppisiä. Ryhmätyö olisi voinut toimia paremminkin, hän sanoo.

Wille myöntää, että hänen mekkonsa olisi voinut olla hieman pidempi.

– Mallin selkä oli pidempi kuin nuken selkä ja leikkasin mekon nuken päällä. Ei se silti mikään mielettömän lyhyt ollut. Voittajajoukkueessa oli takaa lyhyempi mekko kuin mitä mun mekko oli, Wille huomauttaa.

Ketä Wille veikkaa kilpailun voittajaksi? Katso miehen videohaastattelu!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Teksti: Minna Kosonen/MTV3

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.