Mainos

Muodin huipulle -suunnittelijat murtuivat: Tuomas kotiin

Muodin huipulle -sarjan viidennessä jaksossa tippui 29-vuotias Tuomas Kantola. Pudotus sai Tuomaksen ja kilpakumppanit kyyneliin rankan viikon päätteeksi.

Muodin huipulle -suunnittelijat joutuivat viidennessä jaksossa suunnittelemaan kesäasun laihduttaneelle naiselle. Lisähaasteen tehtävään toi se, että asu piti luoda mallin suureksi jääneestä vaatekappaleesta.

Kilpailusta putosi sympaattinen Tuomas, joka valitteli ennen catwalkia, että takana oli rankka viikko. Mies joutui edellisessä jaksossa pudotusuhan alle ja otti sen raskaasti. Miehen kilpakumppanit ottivat tuomareiden päätöksen raskaasti ja muun muassa Leni ja Linda purskahtivat itkuun.

– Saattoi käydä niin, että tunteet vain purskahtivat esiin. Pettyneet tunteet tietysti nousevat pintaan, mutta olen sellainen ihminen, että katson heti eteenpäin, hän pohtii.

Asiakas oli tyytyväinen

Tuomaristo kritisoi Tuomaksen asua ylitsepursuavaksi. Jaakko Selinin mukaan Tuomaksella on paljon ideoita, mutta niitä oli liikaa yhdessä asussa.

– He olivat siinä oikeassa. Olen sellainen suunnittelija, että minulla pitäisi olla aikaa pelkistää työtä. Sitä ei tosin huomioitu, mitä asiakas oli toivonut. Malli oli tyytyväinen työhön ja hän näytti siinä hoikalta, hän huomauttaa.

– Olin itse tyytyväinen asuun, muuten tämä olisi rankkaa. En kulje suunnittelijana trendien perässä, vaan mun haaveeni on, että loisin jotain uutta. Sekin aiheuttaa paineita, hän myöntää.

Poistuessaan catwalkilta Tuomas kohotti etusormensa ilmaan voiton merkiksi.

– Näytin etusormea! Se oli number one. Toivottavasti ihmiset eivät luule mitään muuta, Tuomas nauraa.

Ketä Tuomas voittaa kilpailun voittajaksi? Katso videohaastattelu!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Muodin huipulle MTV3-kanavalla tiistaisin kello 20. Uusinta AVAlla keskiviikkoisin kello 20.

Teksti: Minna Kosonen/MTV3

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.