Mainos

Munamiehen kotikylässä harmitellaan: Ei ole Munakka vielä lööppeihin noussut

Kun Suomessa noustaan kuuluisuuteen, kiinnostuu suuri yleisö miltei aina myös julkkiksen kotikulmista. Ainakin kotiseudulla seurataan yleensä ylpeydellä oman kasvatin menestystä.

Televisiosarja Putouksesta suursuosioon singahtanut Munamies ei herätä kotiseudullaan kuitenkaan hysteriaa. Vaikka munamiehen kotikylässä Munakassa hahmon menestystä on seurattu, ei Munamies ei ole kotikulmillaan kuitenkaan julkkis.

- Kyllä sitä on tullut joka jakso katsottua, mutta ei voi sillä lailla sanoa, että munamies olisi täällä varsinainen julkkis, tai että hän olisi kaikkien mielessä yhdistetty Munakkaan, toteaa Munakan kylätoimikunnan puheenjohtaja Tero Haukkala.

Haukkalan mukaan munamies ei myöskään ole vielä onnistunut nostamaan Munakkaa maailmankartalle - jos edes Suomen kartalle.

- En ole itse ainakaan nähnyt vielä lööpeissä tällaista asiaa, ikävä kyllä.

Mikäli munamies yltää Putouksen voittoon on Munakassa valmistauduttu kuitenkin esittelemään kylää koko Suomelle.

- Ilman muuta, otetaan kaikki irti siitä sitten, Haukkala visioi.

Munakan kylätoimikunnan johtaja lupailee myös, että mikäli Munamies suunnittelee joskus paluuta kotikylään, saattaisi tälle löytyä kylästä myös naisseuraa - tai ainakin oma kana hautomaan.

- Munakkahan on tullut aikoinaan sanoista "mun akka", joten lähinnä sellaista kyselisin, että missäs on se munamiehen akka. Meillähän on täällä maataloutta ja iso kanala, eli paljon munia löytyy - ja varmasti munamiehellekin oma kana.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.