Mainos

"Mulla on sulle housut" – väärään numeroon tulleen viestin takana melkoinen yllätys

Aina silloin tällöin omaan puhelimeen saattaa eksyä viesti, jonka sisältö ja lähettäjä kummastuttaa.

Melko hämmästynyt oli esimerkiksi Vantaalla asuva Antti, jolle huhtikuun alkupuolella puhelimeen pärähti viesti: "Mulla on sulle housut". Vielä hämmentyneempi Antti oli selvitettyään viestin lähettäjän numeron. Puhelu tuli nimittäin Jääkiekkoliitolle kuuluvasta numerosta.

Antti itse vitsaili, että Selänteen Teemun jätettyä kisat väliin, Jääkiekkoliitosta varmaan tarjottiin hänelle Teemun paikkaa – ja pelihousuja.

No, pelihousuista oli todellakin kyse. MTV3 Uutisten soittaessa viestin lähettäneeseen numeroon, puhelimesta vastaa Suomen Jääkiekkoliiton huoltopäällikkö Riku Koivunen.

– Joo, muistan kyllä nuo viestit. Lähetin niitä pelaajille, ettei tarvitse tuoda omia pelihousuja mukaan. Granlundin Mikke ainakin vastasi tuohon viestiin, mutta joku pelaaja ei. Oliskohan tuo ollut sitten tarkoitettu Jesse Joensuulle. Mitenköhän se on sitten väärään numeroon päätynyt, Koivunen ihmetteli.

Antille Riku lähetti kuitenkin terveisiä, että pelihousuja tai paikkaa maajoukkueessa ei nyt kuitenkaan viestistä huolimatta ole luvassa.

– Ei varmaan ole tarvetta, Koivunen naurahti.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.