Muistatko nämä Britney Spearsin suurimmat kohut?

Britney Spears on juorutoimittajien ja paparazzien lempitähti, sillä hänen elämänsä on ollut täynnä skandaaleja. Muistatko vielä, kun Britney avioitui Las Vegasissa lapsuudenystävänsä kanssa tai kuinka nainen ajeli päänsä kaljuksi kuvaajien edessä?

Suursuosion saavuttanut Britney Spears oli vasta 17-vuotias, kun hän ponnahti julkisuuteen. Yhtäkkiä naisen huippuhitit pyörivät kaikkialla. Esikoislevy ...Baby One More Time on myynyt yhteensä 25 miljoonaa kappaletta ja seuraava Oops!... I Did It Again myi myös yli 20 miljoonaa kappaletta.

Alkuhuuman jälkeen Spears on julkaissut useita levyjä, jotka ovat myyneet useita miljoonia, mutta eivät ole yltäneet esikoisteosten tasolle. Tuorein julkaisu on Femme Fatale, joka on saanut positiivisen vastaanoton naisen faneilta. Menestyksekäs ura on kääntynyt välillä Spearsia vastaan, sillä paparazzit ja juorulehdet ovat riepotelleet naisen elämän käänteillä suurin ja värikkäin otsikoin. Muistatko vielä nämä kohut?

Britney ja Justin

Kun Spears valloitti musiikkimaailmaa, hän seurusteli muusikko Justin Timberlaken kanssa. PopEater.com muistelee, kuinka suhde joutui heti lehdistön hampaisiin ja etenkin popparin päätös pysyä neitsyenä avioliittoon asti sai aikaan monia kohujuttuja. Unelmaparin suhde päättyi eroon vuonna 2003. Julkisuudessa on arveltu, että eron syynä oli Spearsin syrjähyppy.

Madonnan suudelma

Paparazzit olivat onnensa kukkuloillaan vuoden 2003 MTV Video Music Awards -gaalassa, jossa popin kuningatar Madonna suuteli Like A Virgin -esityksen jälkeen Spearsia lavalla. Poppareiden suudelma sai aikaan valtavan paheksunnan aallon.

55 tunnin avioliitto

Uutena vuotena 2004 Spears meni Las Vegasissa naimisiin lapsuudenystävänsä Jason Alexanderin kanssa. Spearsin vanhemmat säikähtivät aviouutista ja hakivat liitolle välittömästi mitätöintiä. Avioliitto-onnea ehti kestää vain 55 tuntia.

Huoltajuuskiistat

Spears kihlautui taustatanssija Kevin Federlinen kanssa vain kolme kuukautta tapaamisen jälkeen. Pari kuukautta kihlautumisen jälkeen pariskunta asteli alttarille. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, joiden huoltajuutta Spears ja Federline puivat oikeudessa asti. FoxNews.comin mukaan Spears menetti lastensa huoltajuuden ex-miehelleen loppuvuodesta 2007. Syyksi on arveltu naisen psyykkisiä ongelmia. Kesällä 2008 PEOPLE uutisoi Spearsin ja Federlinen päässeen yhteisymmärrykseen huoltajuuskiistassa.

Hiukset saivat kyytiä

Helmikuussa 2007 Spears kirjautui sisään vieroitushoitoon, mutta jätti laitoksen seuraavana päivänä. Hän marssi sisään paikalliseen kampaamoon ja ilmoitti haluavansa ajella päänsä kaljuksi. Hiusmuotoilija ei tähän suostunut, joten Spears ajeli päänsä itse kuvaajien edessä. Pari päivää myöhemmin Spears sai tarpeekseen ympärillään pyörivistä kuvaajista ja hyökkäsi tämän auton kimppuun sateenvarjon kanssa. Myös tämä välikohtaus saatiin ikuistettua monien lehtien sivuille. Asiasta uutisoi PopEater.com.

Britney Spears: Supertähti vailla vertaa AVA-kanavalla 25. toukokuuta kello 17.45.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat