Mainos

MTV3:n lukijat: Ihme, ettei Hakkaraista ole jo erotettu

Perussuomalaiset ovat pidättäytyneet kommentoimasta Teuvo Hakkaraisen Bandidos-kerholle päättynyttä juhlintaa, mutta MTV3 Uutisten lukijat eivät katso kansanedustajan humalanhuuruista käytöstä läpi sormien.

MTV3 Uutisten kommentointiosiot ovat täyttyneet kohua herättänyttä tempausta arvostelevista kommenteista, mutta saa Hakkarainen joiltain lukijoilta tukea ja ymmärrystäkin.

Suurin osa kuitenkin ihmettelee komisario ja kansanedustaja Tom Packalénin tavoin sitä, kuinka kauan yksi edustaja saa töpeksiä julkisuuden valokeilassa.

– Miten tuo "Herra Hakkarainen" muka pysyy mistään asioista perillä? Totuushan on se, että kansa saa sellaiset edustajat jotka ansaitsee.

– Ei ole kansanedustajalle sopivaa esiintyä moisissa paikoissa, semmoista ei voi sattua vahingossa eikä ole edustajalle sopivaa. Yksi edustajien tehtävä on hankaloittaa näiden "kerhojen" toimintaa eikä käydä paikanpäällä ryyppäämässä.

– Olen jo pitkään ihmetellyt, ettei Hakkaraista ole erotettu puolueesta, koska mies on toilailullaan tehnyt puolueelle enemmän haittaa kuin hyötyä.

Harvassa on ne lukijat, jotka ymmärtävät Hakkaraisen käytöstä. Osa on kuitenkin sitä mieltä, että media suurentelee tällaisia tempauksia - varsinkin, jos kyseessä on perussuomalaisten edustaja.

– Teuvon kerhomatka Helsinkiin on ollut surkuhupaisa, tuollaista toilailua on nähty yleensä nuorilla poikamiehillä. Korkki kiinni Teuvo ja muutama hyvä työ päälle ja homma tasoittuu, vaikka ei ehkä unohdu.

Aika yksipuolisesti media kirjoittelee poliitikkojen tekemisistä. Muistakin puolueista saisi tasapuolisuuden nimissä kirjoittaa. Taitaa joitakin harmittaa perussuomalaisten vaalimenestys niin paljon, että epätoivoisesti mustamaalataan asiasta kuin asiasta ja ilman asiaakin.

Onhan tämä sata kerta tärkeämpää kuin miljardien jakaminen Kreikkaaan yms. suomalaisten kannalta toisarvoisat asiat näinä päivinä, kommentoi eräs lukija sarkastisesti.

Jotkut lukijat älähtävät siitä, että Hakkarainen on nostettu ikään kuin suurimmaksi syntipukiksi kansanedustajien huonoon maineeseen.

– Ei kannattaisi sotkea muita edustajia asiaan yhden mätäomenan vuoksi, ei kokoomuksenkaan riveissä kaikilla ole niin puhtaita jauhoja pussissaan.

– Hakkarainen sekoilee toistaiseksi omilla rahoillaan. Suurin osa politiikoista töpeksii yhteiskunnan rahoilla.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.