Mainos

Puoluetoveri raivostui Hakkaraisen sekoiluista: Mittani on ollut jo kauan täynnä!

Perussuomalaisten kansanedustaja Tom Packalén on lopen kyllästynyt puoleensa edustajien sekoiluihin. – Virheitä sattuu kaikille, mutta jos niistä ei opi, jotain täytyy alkaa tapahtua, Packalén sanoo.

Komisariona työskennellyt Packalén kuuli puoluetoverinsa Teuvo Hakkaraisen rajusta juhlayöstä eilen Nelosen uutisten kautta. Hakkaraisen kerrotaan juhlineen tukevassa humalatilassa muun muassa moottoripyöräkerho Bandidoksen tiloissa ja antaneen rahaa naiselle.

Naisen kertomuksen mukaan Hakkarainen tarjosi rahaa seksin ostaminen mielessään, Hakkaraisen mukaan hänelle tarjottiin maksullista seksiä, mutta hän kieltäytyi - tarjoten kuitenkin rahaa säälistä.

– En pysty ottamaan minkäänlaista kantaa tapahtumiin, sen verran sekavia puheita ja tarinoita tämän ympärillä on ollut. En ole myöskään jutellut suoraan Hakkaraisen kanssa, mutta ymmärtääkseni hän on myöntänyt kertomukset todeksi, Packalén huokaisee.

– Nämä ovat hyvin ikäviä juttuja. Sitä vaan toivoisi, että edustaja viimeinkin ymmärtäisi lopettaa tällaiset möhläykset. Kyllä jokaisen aikuisen ihmisen pitäisi ymmärtää missä raja kulkee - vaikea uskoa esimerkiksi sitä väitettä, ettei Hakkarainen olisi tiennyt missä juhlii. Kun näkee kissan kokoisilla kirjaimilla tehdyn "Bandidos"-kyltin, pitäisi viimeistään tajuta.

"Mittani alkaa olla täynnä"

Packalénin mukaan hänellä ja Hakkaraisella on hyvät, asialliset keskusteluvälit. Aiemmissakin kohuissa miehet ovat jutelleet tapahtumista myös henkilökohtaisesti.

– Olen aiemminkin kertonut hänelle kantani tapahtumiin suoraan. Tämänkin asian otan varmasti keskusteluun, kunhan häneen törmään. Mutta henkilökohtaisesti voin sanoa, että mittani alkaa olla nyt täynnä, on jo ollut jonkin aikaa. Joillekin edustajille tätä negatiivista julkisuutta kun tuntuu kerääntyvän luvattoman paljon.

Packalén jättää Hakkaraiselle langetettavat mahdolliset rangaistukset ja seuraukset ryhmänjohdon päätettäväksi, mutta hänen mukaansa nyt aletaan mennä viimeisellä rajalla, jonka edustaja voi ylittää.

– Se on aina harkittava tapauskohtaisesti, milloin raja ylittyy. Ryhmänjohdolla tulee olemaan edessään kovia päätöksiä, sillä jossain vaiheessa jotain on tehtävä, hän sanoo.

– Kyllä nyt ollaan sillä rajalla, että viimeisiä kertoja tällaista katsellaan. On näihin on aikaisemminkin puututtu, mutta likapyykki jää meidän itsensä pestäväksi.

"Olisi tässä edustajilla oikeitakin töitä"

Packalén on selvästi kyllästynyt ja ärsyyntynyt perussuomalaisiin kohdistuvasta huonosta julkisuudesta, mutta kovin huolissaan hän ei puolueen maineesta ja kohujen vaikutuksesta suosioon ole.

– Onneksi nämä ovat keskittyneet pitkälti Hakkaraiseen ja kansa ymmärtää, etteivät tempaukset edusta koko puolueen linjaa. Aina tällainen toki on negatiivista ja koko puolue asettuu huonoon valoon.

Packalénilla on toinenkin syy, miksi hän toivoo erilaisten kohujen jo pian olevan historiaa.

– Peräänkuuluttaisin sekoilevien kansanedustajien vastuuta myös muista edustajista. Olisi tässä kädet täynnä oikeitakin töitä. Nyt olisi aika ottaa oikeasti se hattu kouraan ja miettiä jokaista askelta tarkkaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.