Mainos

MTV Uutislive klo 15: Uusi Putous tulee! Ruotsin uusi arki vaalien jälkeen

MTV Uutislive paneutuu tänään kolmeen aiheeseen: Ruotsin vaalijytkyyn, Suomen ydinvoimalahankkeiden edistymiseen ja supersuositun Putous-sarjan uusiin kuvioihin.

MTV Uutisliven kello 15  juontaa Ripsa Koskinen-Papunen

Ruotsissa on alkanut parlamenttivaalien jälkeinen arki ihmettelemällä ruotsidemokraattien menestystä. Maahamuuttovastainen nappasi 13 prosentin äänisaaliin, mikä on jo herättänyt ihmetystä ja paheksuntaakin.   

Toimittajamme Rita Stömmer kertoo tunnelmia Tukholmasta. Kuinka vaikeat hallitusneuvottelut siellä on edessä, kun tuleva pääministeri sosiaalidemokraattien Stefan Löfven on jo ilmoittanut, ettei tee yhteistyötä oikeistolaisen populistipuolueen kanssa.

Suomessa kuohuu ydinvoimahankkeiden ympärillä. Teollisuuden Voiman hankkeen loputon venyminen on johtanut jatkoluvan hakemiseen. Fennovoima taas tarvitsee luvan Pyhäjoelle suunnittelemaansa ydinvoimalaan. Elinkeinoministeri Jan Vapaavuori kertoo aiheesta iltapäivällä, ja MTV Uutislive on paikalla tiedotustilaisuudessa.

MTV3:n supersuosittu viihdesarja Putous palaa lokakuussa ruutuun uudella tekijäjoukolla.

MTV Uutisliven vieraiksi saapuvat käsikirjoittaja Melli Maikkula ja näyttelijä Ville Tiihonen.

Miten paljon Putous muuttuu, mitä pidetään ennallaan? Improvisointi on tärkeä osa Putousta – mikä siinä on haastavinta? Joko sketsihahmot ovat selvillä?

 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.