MTV seuraa: SM-liigan siirtorajalla alkoi tapahtua – Ilves avasi pelin ryminällä, Pelicansiin tulossa NHL-kokemusta

Jääkiekon SM-liigan siirtoikkuna sulkeutuu maanantaina ennen keskiyötä. MTV Urheilu seuraa viimeisen siirtopäivän tapahtumia.

SM-liigan siirtoraja umpeutuu maanantaina kello 23.59. Sen jälkeen pelaajia ei voi enää hankkia kuluvan kevään peleihin seuran ulkopuolelta.

Liveseuranta:

Klo 20.00: KooKoo ilmoitti, että hyökkääjä Leevi Aaltonen siirtyy KalPasta. Sopimukseen on kirjattu loppukauden lisäksi kaksi seuraavaa kautta. 

Klo 18.21: Jukurit tiedotti, että se luopuu puolustaja Samuli Piipposen palveluksista. Hänen pelipaikkansa ainakin loppukauden ajan on Rauman Lukko. Tarvetta vahvistuksiin on, sillä Lukas Klok jatkaa karanteeniaan. 

Klo 16.31: Kouvolan KooKoo täydensi omaa puolustusosastoaan, kun Erik Autio liittyy seuraan loppukauden ajaksi. Autio on edustanut tällä kaudella Liigassa Ilvestä ja Pelicansia. Hän pelasi alkukauden Kiekko-Espoon riveissä Mestistä. Espoossa puolustaja pelasi 16 ottelua tehopistein 6+8. Kaksi edellistä kautta Autio nähtiin Lappeenrannan SaiPassa. 

Klo 16.29: Tappara tiedotti tiistaina, että se jatkaa Topi Nättisen sopimusta kauden loppuun saakka. Nättinen on pelannut Tapparan paidassa tällä kaudella kahdeksan ottelua tehopistein 0+2. 

Klo 12.26:Jatkoaika.com puolestaan kertoo, että tshekkihyökkääjä Filip Chlapik saapuu Lahden Pelicansiin. Hänen NHL-seuransa Ottawa Senators tiedotti viime viikon lopulla purkaneensa 23-vuotiaan keskushyökkääjän sopimuksen. Chlapik aloitti kauden Pohjois-Amerikassa, mutta pelasi myös lyhyesti lainassa Sparta Prahan joukkueessa. NHL:ssä Chlapik on pelannut 57 runkosarjaottelua tehoin 5+6=11.

Klo 12.00: Ilves aloitti pelin hankkimalla Suomen maajoukkueessa Ruotsin EHT-turnauksessa debytoineen hyökkääjä Santeri Virtasen SaiPasta. Lisäksi Tampereelle siirtyy alkukaudesta Ville Niemisen valmennettavana Modossa pelannut kanadalaishyökkääjä Adam Rockwood. Lisää aiheesta tässä jutussa.

Lue myös:

    Uusimmat