Ilves jysäytti SM-liigan siirtorajan umpeutuessa: Nuorten Leijonien maailmanmestari lähtee SaiPasta

Tampereen Ilves on hankkinut jääkiekon SM-liigan viimeisenä siirtopäivänä hyökkääjä Santeri Virtasen SaiPasta. Lisäksi kanadalaishyökkääjä Adam Rockwood saapuu seuraan Ruotsista.

Virtasen, 21, sopimus kattaa kuluvan kauden lisäksi kaksi seuraavaa. Salo HT:n kasvatti on tällä kaudella tehnyt SaiPassa 32 ottelussa tehot 6+6=12.

Virtanen oli mukana hankkimassa Suomelle 18-vuotiaiden MM-hopeaa keväällä 2017 ja alle 20-vuotiaiden MM-kultaa vuonna 2019. Hän on Winnipeg Jetsin NHL-varaus. Virtanen debytoi miesten maajoukkueessa Ruotsin EHT-turnauksessa.

Tampereelle saapuu myös kanadalainen Adam Rockwood, joka on tällä kaudella pelannut Ruotsin toisella sarjatasolla Modon riveissä. 178-senttinen hyökkääjä teki vuosina 2017-19 Yhdysvaltain NCAA-yliopistosarjassa tehoja yli piste per peli -keskiarvolla.

– Adam Rockwood on taitava pelaaja, joka on pelannut urallaan enemmän keskushyökkääjänä mutta pystyy pelaamaan tarvittaessa laidassakin. Hän tuo hyökkäyspeliimme ja ylivoimapeliimme uusia mahdollisuuksia loppukaudeksi, urheilujohtaja Timo Koskela kertoo Ilveksen tiedotteessa.

SM-liigan siirtoraja umpeutuu maanantaina kello 23.59.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja