MTV:n toimittaja sai kokea kreikkalaisen protestin – suorassa lähetyksessä

MTV Uutisten toimittaja Janne Hopsu sai kokea kesken Kymmenen Uutisten todellisen kreikkalaisen protestin.

Hopsu oli tekemässä suoraa lähetystä Ateenasta, kun hänen eteensä hyppäsi protestihuutoja huutava nainen. Sivulliset yrittivät repiä naista pois kameran ruudun edestä, mutta sinnikäs nainen palasi kuviin aina uudestaan.

– Mietin siinä, mitä minun pitäisi oikein tehdä, mutta en voinut oikein tehdä muuta kuin jatkaa. Kameramies yritti repiä naista siitä pois ja minä yritin kuikuilla naisen takaa kameraan. Yritin siinä vain tehdä työni, Hopsu kertoo suoran lähetyksen vaiheista.

Kokenut ulkomaantoimittaja on tehnyt suoria lähetyksiä monenlaisissa paikoissa, mutta tämä oli ensimmäin kerta, kun tällaista tapahtui.

– Olen ajatellut, että joskus se tapahtuu ja nyt se sitten tapahtui. Hyvin koomistahan se oli, Hopsu naureskelee, mutta harmittelee, että itse asia jäi suorassa lähetyksessä nyt taka-alalle.

Fanaattisesti käyttäytynyt nainen oli Hopsun mukaan poikkeustapaus. Muuten hänen tapaamansa ihmiset ovat käyttäytyneet korrektisti, vaikka olisivatkin olleet asioista eri mieltä.

Eikä kameran edessä villiintynyt nainen ollut ensimmäinen jännitysmomentti tämän päivän suoran lähetyksen suhteen.

– Pari minuuttia ennen lähetystä suorapaikalla oli istuskelemassa pari koiraa, jotka haukkuivat äänekkäästi, mutta lähtivät pois juuri minuutti ennen h-hetkeä, Hopsu naurahtaa.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja