Mainos

MTV:n 50-vuotisjuhlat Helsingin Messukeskuksessa

Messukeskukseen oli kutsuttu satoja vieraita politiikan, talouden ja kulttuurin huipulta. Mukana oli myös yhteistyökumppaneita ja televisiontekijöitä vuosien varrelta.

Helsingin messukeskuksessa on juhlittu 50-vuotiasta MTV:tä. 50-vuotisjuhliin kutsuttiin tuhatkunta vierasta elinkeinoelämän, politiikan ja kulttuurin aloilta.

MTV on yksi Euroopan vanhimmista kaupallisista tv-yhtiöistä. Sillä on vahva asema suomalaisessa mediakentässä; se on Suomen katsotuin kaupalinen televisiokanava. MTV3-kanava tavoittaa joka päivä noin kolme miljoonaa katsojaa ja joka viikko yli neljä miljoonaa katsojaa.

MTV3 sai alkunsa vuonna 1957 perustetusta OY Mainos-TV-Reklam AB:sta. Se esitti ohjelmistoaan alunperin YLE:n televisiokanvilla. Vuonna 1982 yrityksen nimi muuttui MTV Oy:ksi ja vuonna 1985 perustettiin Kolmoskanava, jolla MTV3 aloitti vuonna 1993 omana valtakunnallisena televisiokanavanaan.

Vuonna 1998 MTV Oy siirtyi osaksi Alma Media Oyj:tä. Keväällä 2005 yhtiön omistus siirtyi Alma Medialta ruotsalaisille Bonnier AB:lle ja Proventus Industrier AB:lle, jotka omistavat yhtiön Nordic Broadcasting Oy -yhteisyrityksensä kautta.

Nykyisin MTV3-kanava on osa MTV Oy:n MTV Mediaa, jonka muita kanavia ovat Subtv ja Radio Nova sekä maksutv-kanavapaketti, johon kuuluvat MTV3 MAX, MTV3 Fakta, Subtv Leffa ja Subtv Juniori.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.