MTV MEDIAn toimitusjohtaja vaihtuu – Heikki Rotkosta seuraaja

MTV MEDIAn toimitusjohtaja vaihtuu. Uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty nykyinen varatoimitusjohtaja Heikki Rotko. Hän aloittaa tehtävässään 1. heinäkuuta 2012.

Rotko seuraa tehtävässä Pekka Karhuvaaraa, joka siirtyy yhtiön hallituksen varapuheenjohtajaksi. Vuonna 1954 syntynyt Karhuvaara ehti hoitaa toimitusjohtajan tehtäviä runsaat kymmenen vuotta.

50-vuotias Heikki Rotko on toiminut sähköisen median johtotehtävissä yli 25 vuoden ajan. Hän oli käynnistämässä MTV3-kanavaa vuonna 1992.

Ennen nykyistä tehtäväänsä MTV MEDIAn varatoimitusjohtajana Rotko oli Talentum-konserniin kuuluneen internetkonsultointiyhtiön toimitusjohtaja 1997-2001. Rotko on myös Euroopan kaupallisten tv-yhtiöiden toimialajärjestön Egtan hallituksen puheenjohtaja.

– Heikki Rotko saa johtaakseen Suomen johtavan televisio- ja radioyhtiön, jolla on erittäin vahva asema ja positiivinen kehitys verkkoliiketoiminnassa, sanoo MTV Oy:n hallituksen puheenjohtaja Torsten Larsson.

– Rotkon monipuolinen ja pitkäaikainen kokemus sähköisen viestinnän johtotehtävistä sekä hänen kykynsä uudistaa ja kehittää liiketoimintaa luovat parhaan mahdollisen pohjan MTV MEDIAn menestykselle myös jatkossa.

Toimitusjohtajan paikalta väistyvän Pekka Karhuvaaran tehtävät hallitustasolla liittyvät toimitusjohtajan työn tukemisen lisäksi edunvalvontatyöhön erityisesti nyt käynnistyvissä laajoissa, media-alaa koskevissa lainsäädäntöhankkeissa.

MTV MEDIAan kuuluvat MTV3-, Sub- ja AVA-kanavat internet-, tekstikanava- ja mobiilipalveluineen ja 21 maksukanavaa MTV3- ja CANAL+ -tuotemerkkien alla sekä valtakunnallinen radiokanava Radio Nova.

MTV MEDIA on Suomen suurin mainosväline.

(MTV3)

Katso Heikki Rotkon studiohaastattelu (Seitsemän uutiset 11.5.2012)

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja