Mr. Lothar: Tällaisia ovat aikuisviihde-elokuvien naiset

Aikuisviihdealan ammattilainen Mr. Lothar kertoo, minkälainen on hyvä aikuisviihdetähti.

Suomen kuuluisin aikuisviihdetähti Mr. Lothar on kerännyt mainetta stripparina, erotiikka-alan ammattilaisena ja tulennielijänä. Mies paljastaa, keitä ovat aikuisviihde-elokuvissa näyttelevät naiset.

Aikuisviihde-elokuviin pyrkivistä tytöistä ei ole Suomessa pulaa, Mr. Lothar paljastaa. Mieheen ottavat yhteyttä kaikenlaiset ja -ikäiset naiset. Osa heistä päätyy elokuviin, jotka ovat lapsilta kiellettyjä.

Hyvän aikuisviihdetähden täytyy olla kuin kuka tahansa ammattilainen: täsmällinen ja luotettava. Myös ulkonäöllä on väliä. Elokuvien unelmanainen on stereotyyppinen laiha mutta muodokas kaunotar. Aina ei kuitenkaan haluta samaa, Mr. Lothar muistuttaa.

– Elokuvissani esiintyy naisia laidasta laitaan, löytyy xl-kokoisia ja langanlaihojakin tyttöjä, mies selittää.

Se, minkälaisia tyttöjä kuvataan, riippuu katsojista. Mr. Lothar kuuntelee tarkkaan katsojien mielipiteitä ja suunnittelee elokuvansa sen mukaan. Kaikkia ei voi kuitenkaan miellyttää.

– On ihmisiä, jotka valittavat, vaikka elokuvissa esiintyisi Miss Suomen näköinen nainen. Valittajilla on usein jotain muuta hampaan kolossa, mies sanoo.

Aikuisviihde-elokuviin haluavat naiset ovat Mr. Lotharin mukaan hyvin erilaisia. Jotkut tulevat kuvauksiin rahan perässä, toiset haluavat näyttää naamansa tai muun osansa julkisuudessa ja osa vain rakastaa seksin harrastamista. Paras näyttelijä onkin sellainen, jolta homma sujuu luonnostaan.

– Hyvä aikuisviihdenäyttelijä ei näyttele, vaan aidosti nauttii seksistä. Myös äänet ovat hyvin tärkeitä. Jos nainen on aivan hiljaa ja näyttää siltä, ettei pidä touhusta lainkaan, niin ei sitä ole kenenkään mielestä herkkua katsella, Mr. Lothar sanoo.

Reilun kaupan erotiikkaa

Suomalaista aikuisviihdebisnestä tehdään reiluin ehdoin. Painostaminen tai riistäminen eivät kuulu alalle, Mr. Lothar muistuttaa.

– Alalla on ollut tuottajia, jotka ovat painostaneet tyttöjä, mutta itse menen tyttöjen ehdoilla. Kuuntelen naisten mielipiteitä ja annan heidän käsikirjoittaa kohtauksia, jos ne ovat toteuttamiskelpoisia. Olenkin sanonut, että jos reilun kaupan pornomerkki olisi olemassa, ansaitsisin sellaisen, mies vitsailee.

Mr. Lothar haluaa myös oikoa käsityksiä, joiden mukaan hän ei käyttäisi työssään kondomia.

– En ole ikinä sanonut, etten käytä kondomia, vaan että suurimmassa osassa videoita ei niitä käytetä. Käyn myös vähintään kerran kuukaudessa sukupuolitautitesteissä. On olemassa paljon ihmisiä, jotka harrastavat runsaasti suojaamatonta seksiä, mutta eivät käy koskaan testauttamassa itseään. Ihmiset voivat miettiä, kumpi tapa on parempi, Mr. Lothar sanoo.


Kuvat: Mr. Lothar, Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja