Mainos

Mr. Finland vankeuteen törkeistä petoksista

Mr. Finland Kim Löfgren tuomittiin tänään Turun käräjäoikeudessa 1 vuoden 8 kuukauden pituiseen ehdottomaan vankeusrangaistukseen mm. useista törkeistä petoksista ja törkeistä petoksen yrityksistä. Mr. Finland Organisation riisti tuomion johdosta Löfgrenin arvonimen lopullisesti.

Käräjäoikeus tuomitsi 21-vuotiaan Löfgrenin kaikkiaan 11:stä eri rikoksesta. Hän oli mm. esittänyt eri vakuutusyhtiöille korvausvaatimuksia lavastetuista auto- ja asuntomurroista, joissa hän väitti menettäneensä omaisuuttaan satojen tuhansien markkojen arvosta.

Lisäksi Löfgren oli väittänyt, että hänen henkilöautojaan oli vahingoitettu murtojen yhteydessä. Osa vakuutusyhtiöille esitetyistä korvausvaatimuksista oli mennyt läpi, mutta osaa yhtiöt eivät olleet suostuneet maksamaan.

Oikeus tuomitsi Löfgrenin maksamaan vakuutusyhtiöille sekä Merita-Rahoitus Oy:lle kaikkiaan yli 300000 markan vahingonkorvaukset. Tämän lisäksi hän joutuu maksamaan usean kymmenen tuhannen markan suuruiset oikeudenkäyntikulut. Lavastetuissa murroissa Löfgrenin palkkaamana avustajana toiminut mies tuomittiin ehdolliseen 30 päivän vankeusrangaistukseen.

Tuomion julistamisen jälkeen Mr. Finland Organisation ilmoitti, että Kim Löfgren menettää nyt lopullisesti oikeuden Mr. Finland 1996 -arvonimeen. Löfgrenin edustustehtävät hoitaa kevääseen saakka Mr. Finland 1995 Mika Vartiainen.
(STT)

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja