Mainos

Mitä tapahtuu seksiklubilla?

Rohkeat klubbaajat tanssivat, juovat ja juhlivat. Ja menevät sitten harrastamaan seksiä huoneeseen, jonka ikkunoista muut voivat seurata asioiden etenemistä.

Olen lupautunut työkeikalla olevan itävaltalaisen toimittajan aveciksi wieniläiselle seksiklubille. Yksinäinen mies kun joutuisi maksamaan klubilla käymisestä melkein yli viisinkertaisen hinnan kuin pariskunta yhteensä.

Etukäteen mietityttää, mitä on luvassa. Hyökkäävätkö nahka-asuihin pukeutuneet vanhemmat Güntherit vaalean suomineidon kimppuun? Ei kai kukaan raahaa minua hiuksista pehmustettuun huoneeseen ryhmäseksisessioon? Pelkoni osoittautuvat yllättäen täysin aiheettomiksi.

Estottomien, elämästä nautiskelijoiden paikka

Ravintolan narikassa olo on aivan kuin tavallisessakin narikassa. Sisemmälle astellessa tunnelma tavallisesta ravintolasta kuitenkin muuttuu: ensimmäiseksi kiinnittää huomiota siihen, että monet ihmiset ovat pukeutuneet varsin rohkeasti.

Naisilla on lyhyempääkin lyhyempiä hameita, ja leopardiprintti näyttää olevan kovaa huutoa. Miehillä suosiossa taas ovat jostain erikoisesta syystä johtuen lyhyet, pienet shortsit. Mukaan mahtuu kuitenkin paljon myös aivan tavallisen näköisiä, tavallisesti pukeutuneita ihmisiä.

Valaistus on tumma. Suurilla sohvilla makoilee pariskuntia, joista osa suutelee ja hyväilee toisiaan melko estottomasti. Osa asiakkaista istuu ja juttelee pöytien ääressä kuin aivan tavallisessa baarissa. Tanssilattialla muutama nainen tanssii jalassaan järjettömän korkeat korkokengät, jotka lienevät suurimmalle osalle ihmisistä tuttuja vain aikuisviihde-elokuvista.

Tosin toinen vilkaisu saattaa kertoa tanssivista naisista enemmän: punaisissa nahkasaappaissa tanssivalla pitkällä blondilla on liian roteva rakenne ollakseen syntyjään nainen. Viereisellä sohvalla vanhempi, yli 60-vuotias pariskunta istuu mustissa, pienissä asuissaan ja siemailee juomia. Naisen asu paljastaa rinnat täysin.

Strippareita ja pehmustettuja huoneita

Paikan päällä on myös järjestettyä esiintymistä. Bodatun miesstripparin esiintymisessä ei valitettavasti ole mitään kovin eroottista, vaan esitys on pikkustringeineen enemmänkin tragikoominen. Naisstrippari sen sijaan osaa oikeasti tanssia, ja hänen taidokas esiintymisensä on näyttävä.

Toisella puolella klubia ovat pehmustetut huoneet, joihin asiakkaat voivat vetäytyä hieman rauhaisampaan paikkaan halujen yltyessä. Toistaiseksi huoneet näyttävät olevan melko tyhjiä, mutta yhdessä huoneessa, jonka sivu on täynnä ikkunoita, on pariskunta täydessä vauhdissa.

Ulkopuolelle on kerääntynyt uteliaita seuraamaan amatööriaikuisviihdetaiteilijoiden esiintymistä. Pöydillä on astioita, jotka on täytetty kondomipaketeilla. Yhteen syrjäisempään huoneeseen pujahtaa nuorehko pariskunta, joka sulkee verhot uteliaiden katseilta.

Meno on ollut yllättäen varsin asiallista. Kukaan ei ole kähminyt, tuijottanut tai ehdotellut. Suurin osa ravintolan asiakkaista näyttää olevan pariskuntia. Ravintolan hinnoittelupolitiikka on taannut sen, että yön ilottelijat ovat jakautuneet melko tasan molempien sukupuolien kesken.

Jutun kirjoittanut toimittaja haluaa esiintyä nimettömänä
Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.