Mitä ihmettä, Lady Gaga julkaisi hääkuvansa?

Lady Gaga on julkaissut hääkuvansa. Kyseessä ei kuitenkaan ole virallinen otos, Daily Mail uutisoi.

Lady Gaga ja Taylor Kinney ovat olleet yhdessä vuoden. Laulajatähti esiintyy nyt myös hääkuvassa poikaystävänsä kanssa. Kyseessä ei kuitenkaan ole aito hääkuva, vaan otos musiikkivideo You and I:ta varten.

You and I -kappale sai inspiraationsa Lady Gagan edelliseltä poikaystävältä Luc Carlilta. Pari kuitenkin erosi, joten nyt videolla poseeraa uusi rakas Kinney.

Video on osa viisiosaista kokonaisuutta, joissa on kaikissa eri teemat. Lady Gaga nähdään videoilla muun muassa lähes meikittä nymfi-tyylisenä sekä domina-henkisesti mustaan nahkaan pukeutuneena. Videoiden kuvaukset olivat siitä kohtalokkaat, että nainen tapasi siellä nykyisen rakkaansa.

Gaga on ollut viime aikoina myrskyn silmässä eläinoikeuskysymysten vuoksi. Vuonna 2009 tähti kertoi Ellen DeGeneres-showssa vihaavansa turkiksia, mutta viime aikoina laulaja on nähty useita kertoja turkkiin pukeutuneena. Kun PETA reagoi asiaan, Gaga vastasi sarkastisesti.

– Lehdistölle ja niille jotka miettivät onko turkkini oikeasti aito sanon, älkää unohtako antaa tunnustusta suunnittelija Hermesille.

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja