Oletko suttuinen väriläikkä vai tyylikäs diiva, Lady Gaga?

Räväkkä laulaja Lady Gaga on viime päivinä viihtyvät varsin värikkäissä tunnelmissa. Ovatko naisen asuvalinnat olleet suttuisen näköisiä vai tyylikkäitä?

Emomonsteri ja muotimaailman kauhukakara Lady Gaga, 26, on nähty vaikka millaisissa asuissa: lihapuvuissa, diivan elkein , painovoimaa uhmaavissa Noritaka Tatehanan keikkumassa sekä asuissa, jotka eivät peittele edes .

New Yorkia henkeen ja vereen rakastava laulaja on kuitenkin löytänyt tälle hetkelle parhaimman tunnelman asfalttikatujen tallaamiseen: silmiinpistävän yksivärisen tyylin.

Lady Gaga on käynyt ahkerasti ostoksilla Madison Squarella muun muassa Vera Wangin morsiuspukuliikkeessä. Tuolloin Lady Gagan yllä nähtiin pinkki (ja jokseenkin halvannäköinen!) turkis ja samaan sävyyn sointuva käsilaukku. Hiukset Gaga oli nostattanut ylös ja lisännyt hiuksiinsa kukan, kuin konsanaan.

Saman päivän aikana nainen vaihtoi lennosta ylleen kirkkaan lilan, leveän ja kaksirivisen syystakin. Kukka pysyi hiuksissa ja samat mustat korkeat kengät jalassa.

Mutta herää kysymys: etsikö Taylor Kinneyn kanssa seurusteleva Gaga itselleen morsiuspukua Vera Wangin morsiuspukuliikkeestä?

Lähde ja kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja