Mainos

Mistä tiedän, ettei hän olekaan herra Oikea?

Joskus sitä vain tietää deittailevansa "sitä oikeaa". Mitä, jos et kuitenkaan omaa näin vahvaa visiota yhteisestä tulevaisuudestanne?


Seuraavilla vinkeillä voit selvittää, onko hän sittenkään se oikea, vihjaa yourtango.com.

Ongelmia perusarvoissa?

Onko sinulla lista asioista, jotka armaasi tulee lopettaa, jotta suhteenne voisi toimia? Jos kumppanissasi on pelkkiä vikoja, ette kenties ole tarkoitetut toisillenne, tai et ole valmis vakavaan suhteeseen. Päästä hänet vapaaksi ja mieti, mitä todella haluat. Kenties sitten tapaat ihmisen, jonka puutteet voit hyväksyä, tai jonka vikoja ainakin siedät. Suhteen tarkoitus ei ole korjata ihmisestä sinulle sopivaa herra Oikeaa, vaan kohdata kumppani sellaisena kuin hän on.

Jos pitkän matkan suunnitelmanne eivät sovi yhteen, ongelmia voi olla tiedossa. Haluat lapsia; hän ei. Käyt viikoittain kirkossa; hän on ateisti. Hän rakastaa maaseutua, jonne sinä et voi edes kuvitella muuttavasi. Pinnalliset erimielisyydet on mahdollista ylittää, mutta perusarvoja ei voi silotella.

Kun olet surullinen, haet rakkaaltasi turvaa. Jos näin ei ole, jokin on vinossa. Jos pelkäät, että hän kauhistuu itkuista olemustasi tai pitää sinua neuroottisena akkana, suhteenne ei ole kovin vakavalla tasolla, eikä luottamuskaan ole kohdallaan. Herra Oikea on tukenasi ja saa sinut hymyilemään. Hän ei muuta stressaavaa tilannetta vielä pahemmaksi läsnäolollaan.

Kunnioitus puuttuu?


Ettekö kunnioita toisianne? Hän nolaa sinut ystäviesi edessä tai motkottaa käytöksestäsi vanhemmilleen. Kun hän puhuu, pyöräyttelet silmiäsi: hän on niin nolo! Suhde ei voi toimia ilman kunnioitusta.

Seksi on romanttisen suhteen suuri osatekijä. Jos hän ei sytytä sinua eroottisella tasolla, elinikäinen suhde tuskin onnistuu. Jos toinen teistä haluaa huomattavasti toista enemmän, voi sekin muodostua kynnyskysymykseksi. Keskustelkaa asioista ajoissa.

Pieni mustasukkaisuus on tervettä, suuri annos taas vaaraksi. Jos et luota häneen, vaan urkit hänen sähköpostejaan ja stressaat, kun hän lähtee baariin ilman sinua, kyse ei kenties ole herra Oikeasta – häneenhän voisit luottaa. Mieti, mikä saa sinut käyttäytymään näin, ja tee asialle jotain. Vika ei välttämättä ole hänen tekemisissään, vaan esimerkiksi entisten suhteiden painolasteissa, joita kannat mukanasi.

Riiteleminen on terveellistä, ja kun riitelet oikealla tavalla syyttelyä vältellen, se puhdistaa ilmaa. Riitatilanteesta selviäminen myös syventää ymmärrystä toisianne kohtaan. Jos siis välttelet riitaa viimeiseen asti, kaikki ei ole kunnossa. Ongelmien välttely ei saa niitä katoamaan.

Tunne vatsanpohjassa varoittaa


Jos hän pitää sinusta, mutta rakastaa alkoholia tai uhkapelejä vielä enemmän, kannattaa suhdetta miettiä tosissaan. Älä huijaa itseäsi uskomaan, että voisit parantaa tai muuttaa häntä, tai etteivät riippuvuuden tuomat ongelmat aiheuta sinulle tuskaa tai mielipahaa. Addikti voi parantua, mutta hän tekee niin omilla ehdoillaan. Oletko valmis odottamaan, ja mikä tärkeämpää, haluatko tehdä niin?

Voitko nähdä hänet lastesi isänä? Kysy itseltäsi, tulisiko kumppanistasi hyvä vanhempi, onko hän taloudellisesti järkevä, ja olisiko suhteenne tasa-arvoinen? Jos epäröit, hän ei kenties ole Se Oikea.

Hän on paperilla loistava, mutta sinulla on silti outo tunne vatsasi pohjassa? Älä jätä vaistojasi huomiotta. Pinnallisella tasolla voitte tulla loistavasti toimeen ja olla hyviä ystäviä. Jos tunnet sisuksissasi, ettei homma toimi romanttisella tasolla, mieti asioita tarkkaan: ääni päässäsi ei luultavasti valehtele.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: Yourtango.com, Thefrisky.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.