Mistä olet huolissasi? Lähetä huolesi tai kysymyksesi!

Lähetä oma pieni tai suuri huolenaiheesi tai kysymyksesi meille ja me kerromme, pitääkö sinun olla huolissasi vai ei! 

Keräämme kansalaisten huolia suosittua Pitääkö olla huolissaan? -paneelishow'ta varten. Mielenkiintoisimpia kysymyksiä ja vastauksia käydään läpi MTV3-kanavalla.

Panelistit Kari Hotakainen, Tuomas Kyrö ja Miika Nousiainen valitsevat Jenni Pääskysaaren kanssa katsojien huolenaiheista ne mielenkiintoisimmat ja pyrkivät löytämään niihin vastauksen viikoittain yhdessä vierailevan panelistin kanssa.

Voit lähettää omat huolenaiheesi yllä olevan vastauslomakkeen lisäksi tekstiviestillä, ääniviestillä,  twiitillä, videolla tai kuvalla Instagramissa, Facebookissa tai vaikkapa perinteiseen tapaan postikortilla tai kirjeellä.

Tekstiviestillä
kysymyksen voi lähettää
numeroon 050-3237011.

Puhelinvastaaja
odottaa napakkaa ääniviestiäsi
numerossa 050-3237011 

Instagramissa
voit jakaa kysymyksesi kuva- tai 
videomuodossa hashtagillä 
#pitääköollahuolissaan

Twitterissä 
kysymyksen tulee olla enintän
140 merkkiä pitkä ja
varustaa hashtagilla
#pitääköollahuolissaan

Facebookissa 
hashtagina toimii niin ikään
#pitääköollahuolissaan

Postikortin tai kirjeen
voit lähettää osoitteesen
MTV Oy/ Pitääko olla huolissaan?
Ilmalankatu 2
00240 Helsinki


Sähköpostilla 
kysymyksesi tulee perille osoitteeseen 
poh@rabbitfilms.com

Muistathan liittää kysymyksiin oman nimimerkkisi, ikäsi sekä paikkakuntasi. Lähettämällä kysymyksen, kuvan tai videon, vakuutat, että sinulla on kaikki tarvittavat tekijän- tai muut oikeudet lähettämääsi materiaaliin ja oikeus luovuttaa se ohjelman käyttöön.

Osallistumalla ohjelman kysymyshakuun joko tekstiviestillä, sähköpostilla, postitse kortilla tai kirjeellä, ääniviestillä tai videolla  ja ilmoittamalla henkilötietosi hyväksyt, että Rabbit Films ja MTV Oy voivat käsitellä antamiasi tietoja Pitääkö olla huolissaan?- ohjelman kysymysten/ huolien valinnassa sekä muissa ohjelman toteuttamiseen liittyvissä tarkoituksissa kuten ohjelman kuvausten ja esittämisen yhteydessä sekä säilyttää ja käyttää tietojasi myös mahdollisia tulevia ohjelmahakuja varten enintään 10 vuotta. Rabbit Films ja MTV Oy eivät luovuta yhteystietojasi kolmansille tahoille ilman erillistä suostumustasi eivätkä hyödynnä tietojasi muihin kuin edellä todettuihin tarkoituksiin. 

Tietosuojaselosteen löydät täältä. Yksityiskohdat MTV:n tietosuojakäytännöstä löydät täältä. Hakemuksen täyttämällä hyväksyt ehdot. Ohjelman tuottaa MTV:lle Rabbit Films.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja