Mainos

Missikisat kiinnostavat naisia, mäkihyppy miehiä

Suomalaiset katselivat televisiota ahkerasti talvella ja keväällä. Finnpanelin tekemän tutkimuksen mukaan tammi-toukokuussa katsottiin televisiota päivittäin keskimäärin kolme tuntia ja 15 minuuttia, mikä on hieman enemmän kuin vastaavaan aikaan viime vuonna.

Erityisesti ruutujen ääressä viihtyivät 15-24-vuotiaat. Heille kertyi viikoittain 1,5 tuntia enemmän katseluaikaa kuin vuotta aiemmin. Nuorten katselua lisäsivät etenkin TV2:n olympialähetykset sekä The Voice / TV Viisi -kanava.

Tutkimuksesta ilmenee, että kuluvan vuoden ensimmäisen viiden kuukauden aikana katsotuin kanava oli MTV3, jolla oli noin 23 prosentin katsojaosuus. Ylen TV1:n osuus oli noin 22 prosenttia ja TV2:n noin 21 prosenttia. Joulukuussa aloittaneen SuomiTV:n osuus oli 0,6 prosenttia.

Alkuvuoden katsotuin ohjelma oli mäkihypyn maailmancup Bischofshofenista loppiaisena, jota seurasi television välityksellä runsaat 1,4 miljoonaa suomalaista. Kisa keräsi erityisesti mieskatsojia, sillä jopa 34 prosenttia Suomen miehistä katsoi kisaa televisiosta. Naisten katsotuin ohjelma oli Miss Suomi -lähetys: sitä seurasi 28 prosenttia suomalaisnaisista.

Valtaosa suomalaisista katsoo ohjelmansa reaaliajassa, sillä ainoastaan 12 prosenttia ohjelmista katsotaan tallennettuna digisovittimen kautta.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.