Mainos

Millainen johtaja on Timo Soini - neljä presidenttiehdokasta kohtaa tänään työhaastattelussa

Kuinka korkea on Paavo Väyrysen palkkatoive? Kuinka monta päivää vuodessa Paavo Lipponen on valmis matkustamaan? Entä missä Sauli Niinistö näkee itsensä 12 vuoden kuluttua?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saadaan tänään vastaus, kun neljän suurimman puolueen presidenttiehdokkaat saapuvat työhaastatteluun. Uutisankkuri Peter Nymanin juontama Presidentti työhaastattelussa -ohjelma alkaa MTV3-kanavalla kello 17.30.

– Keskustelussa on mukana elinkeinoelämän ja yrittäjien edustajia, joten ehdokkaita ei taatusti päästetä helpolla. Odotan, että herrat todella laittavat itsensä peliin tässä työhaastattelussa. Näin tärkeitä virkoja on Suomessa auki vain harvoin, muistuttaa ohjelman tuottaja Mari Haavisto.

Puolitoista tuntia kestävä ohjelma lähetetään myös Katsomossa ja MTV3:n vaalisivuilla, joilla keskustelun käänteitä pääsee kommentoimaan muiden keskustelijoiden kanssa.

Nyt on hyvä aika hypätä myös @MTV3vaalien Twitter-säpinään. Vaalitoimituksen Ville Juutilainen viestittelee tuoreimpia tunnelmia tentistä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.