Milla Alftan ahkeroi Kesä T.i.l.a.n suunnittelijana

3Some-yhtyeessä laulajana julkisuuteen ponnahtanut Milla Alftan nähdään AVAlla Kesä T.i.l.a. -ohjelman sisustussuunnittelijana. Kesäkohteet laitetaan kerralla kuntoon yhdessä suunnittelija Henna Ahosen kanssa.

Milla ehti laulu-urallaan esiintyä myös Suomen Euroviisukarsinnoissa ja julkaista soololevyn, joka kantoi nimeä Queen Of Hearts. Nyt sisustussuunnittelu on kuulunut neidon elämään jo vuosia.

– Olen ohjelmassa kesäsuunnittelijana, ja me Ahosen Hennan kanssa suunnittelemme kohteita vuorotellen, Milla kertoo.

Pinnat uusiksi

Suunnittelukohteet vaihtelevat, sillä mökkien ohella myös muut kesämuutoskohteet saavat uuden ja uljaamman lookin. Kaikkiin kohteisiin yritetään tietenkin saada parhaat mahdolliset ratkaisut käyttöön.

– Yleensä ensin kartoitetaan ongelmakohdat, joita lähdetään selvittelemään. Joskus selvitään pienemmillä stailauksilla tai sisustusmuutoksilla, ja välillä tehdään sitten rankemmalla kädellä kaikki pinnat uusiksi, samoin kalusteet ja tekstiilit ja kaikki.

Erilaiset kohteet tuovat mukanaan monenlaisia haasteita. Päänvaivaa tuottavat muun muassa ahtaat tilat tai materiaaliratkaisut.

– Osa kohteista on hyvinkin haastavia. Täytyy vain käyttää kovasti mielikuvitusta, jotta saadaan toimiva kokonaisuus, Milla hymyilee.

Romantiikkaa ja rustiikkia

Suunnitellessaan uusia ratkaisuja Milla kuuntelee ensisijaisesta asiakasta, vaikka hän ripotteleekin jonkin verran omaa tyyliään mukaan.

– Oma tyylini on romanttista ja rustiikkista, mutta tietyllä tapaa kuitenkin kontrastikasta. Se tulee jonkin verran näkymään sisustuksissa, joita teen. Mutta asiakkaan ehdoilla mennään, en lähde toteuttamaan liikaa itseäni, jos se ei ole asiakkaan ominta tyyliä.

AVAlla maanantaisin ja tiistaisin klo 18.30 koko kesän.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja