Mainos

Miljoonia euroja voittanut lottokuponki unohtui tiskille – omistajaa etsitään

Espanjassa etsitään omistajaa miljoonia voittaneelle lottokupongille löytötavarasivustolla. 4,7 miljoonan euron voiton sisältänyt lottokuponki löytyi maan luoteisosassa sijaitsevasta La Corunan kaupungista. Paikallisviestinten mukaan voittokuponki oli unohtunut lottomyyjän tiskille.

– Kyseessä on hyvin erikoinen asia. Se ei ole mikään kaulakoru tai lompakko, joka on hukkunut, vaan lähes viiden miljoonan euron arvoinen lottokuponki, toteaa kaupungin pormestari Carlos Negreira tiedotteessa.

– Tulen varmaan olemaan Espanjan ainoa pormestari, joka etsii miljonääriä antaakseen tälle rahaa sen sijaan että pyytäisi sitä.

Voittokuponki oli pelattu vuoden 2012 kesäkuussa. Lottomyyjä palautti voittotositteen takaisin lottoviranomaisille, jotka puolestaan toimittivat sen La Corunan kaupungille sen jälkeen, kun voittoa ei oltu lunastettu yli vuoteen.

La Corunan kaupungin viranomaiset julkaisivat ilmoituksen lottokupongista löytötavaroita koskevalla nettisivullaan eilen.

Pormestarin mukaan kaupungilla on keino selvittää lottokupongin omistajaksi mahdollisesti ilmoittautuvien luotettavuus.

Mikäli lottokupongin omistajaa ei löydy seuraavan kahden vuoden aikana, voittokuponki luovutetaan sen löytäneelle henkilölle, pormestari kertoo.

(MTV3 – AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.