Mainos

Miljonääriäiti lähetti viestin 45 minuuttia -ohjelmalle

Miljonääriäidit-ohjelmasta tuttu Maria Alanen lähetti 45 minuuttia -ohjelmalle viestin. Ohjelma käsitteli keskiviikkona Maria Alasen edesmenneen miehen kuolemantapausta ja häneen itseensä kohdistuvaa talousrikostutkintaa.

”En vienyt lapsia Espanjaan”

Katajanokalla surmatun Mikko Alasen leski Maria Alanen on sitä mieltä, että isovanhempien huoli lapsista on turha. Mikko Alasen isä Heikki Alanen sanoi 45 minuuttia –ohjelmalle keskiviikkona, että isovanhempina he eivät ole nähneet lapsenlapsiaan Mikon hautajaisten jälkeen, kahteen ja puoleen vuoteen.

– Raskainta on ollut huoli lapsista, jotka Maria Alanen on vienyt Espanjaan, Heikki Alanen viestitti keskiviikkona.

Alanen kertoo, että lapset olivat Suomessa, kun hänen miehensä sai surmansa.

Maria Alasen mukaan hän ei myöskään ole vienyt lapsia Espanjaan siinä tarkoituksessa, että lasten isovanhemmat eivät saisi tavata heitä. Maria Alasen mukaan yhteydenottoja ei ole tullut myöskään Heikki Alasen suunnalta.

– Muutimme aikoinaan Espanjaan Mikon ja lasten kanssa ja kotimme on siitä lähtien ollut täällä, Maria Alanen sanoo.

Heikki Alanen: Järkyttävää

Maria Alasen appi pitää miljonääriäidin väitteitä järkyttävinä. Heikki Alasen mukaan isovanhemmat ovat toistuvasti yrittäneet olla yhteydessä lapsenlapsiinsa.

– Olemme isovanhempina lähettäneet lapsille joulupaketit Maria Alasen vanhemmille Suomeen toimitettaviksi Espanjaan, Heikki Alanen vastaa miniänsä syytöksiin.

Maria Alanen on epäiltynä törkeästä kavalluksesta, joka liittyy Ferrari-luksusauton myyntiin vuonna 2010. Maria Alanen ei halua kommentoida keskeneräistä tutkintaa.

– Kiistän edelleen syyllistyyneeni tekoon, josta minua epäillään, Maria Alanen toteaa.

Maria Alanen tuli julkisuuteen esiinnyttyään suositussa Miljonääriäidit-ohjelmassa kaksi ja puoli vuotta sitten.

Ferrari-jutun lisäksi poliisi tutkii toista vyyhtiä eli Mikko Alasen kuolemaa epäiltynä törkeänä kuolemantuottamuksena ja törkeänä pahoinpitelynä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.