Miksi Google salaa yhteystietonsa Suomessa?

Googleen on lähes mahdotonta saada yhteyttä Suomessa.

Yhtiöllä on Helsingissä toimisto, mutta toimiston puhelinnumeroa tai osoitetta ei ole saatavilla Googlen kautta. Yhtiö antaa sivuillaan yhteystiedokseen Yhdysvaltain Piilaaksossa olevan päämajansa yhteystiedot.

Googlen Helsingin toimiston osoitetiedot saa kuitenkin muun muassa Yritystiedon ja Asiakastiedon kautta. Puhelinnumeroa ei näilläkään sivuilla ole saatavilla. Myöskään numerohakupalveluista ei Googlen Helsingin toimiston numeroa löydy.

Puhelinnumeroa mahdotonta saada

Asiakastiedon Aarre-palvelu kertoo, että Googlen Helsingin toimiston toimitusjohtaja on Arora Nikesh. Hänen nimellään ei löydy minkäänlaisia yhteystietoja numeropalveluista tai edes googlaamalla.

Nikesh tosin tuskin istuu Helsingin konttorilla. Google kertoo, että Nikeshin "viimeisin asema oli Googlen maailmanlaajuisten suorien myyntitoimintojen johtajana. Hän myös johti ja kehitti Googlen toimintoja Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan markkinoilla ja oli vastuussa strategisten kumppanuuksien luomisesta ja laajentamisesta kyseisillä alueilla Googlen kasvavan käyttäjä- ja mainostajajoukon hyväksi".

Google nimitti vuonna 2006 Petri Kokon Googlen ensimmäiseksi Suomen maajohtajaksi. Lienee turhaa enää mainita, ettei Kokon Googleen liitettävää numeroa löydy numerohausta tai Googlen sivuilta.

Yhteystiedot annetaan muihin toimistoihin

Googlen sivuilta löytyvät helposti osoitetiedot sekä puhelinnumerot Yhdysvaltojen toimistojensa lisäksi muun muassa Australian, useiden Aasian maiden sekä esimerkiksi Hollannin toimipaikkoihin.

Pelkät osoitetiedot ilmoitetaan esimerkiksi Ruotsin, Israelin ja Turkin toimipisteistä.

Helsinki on ainut toimipaikka, josta ei ole saatavana mitään yhteystietoja.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja