Mikko Koivulla vain vuosi sopimusta jäljellä – voisiko toinen seura tulla kysymykseen? "Varmasti pystyisin näkemään sen"

Mikko Koivu on pelannut jo 15 kautta Minnesota Wildin organisaatiossa. Koivu on toiminut Wildin kapteenina 10 kauden ajan ja tuleva kausi tulee näin ollen olemaan 11. kausi Minnesotan kapteenina.

Koivulla on sopimusta enää vuosi jäljellä, joten voi kysyä: pystyykö hän näkemään itsensä pelaamassa jossain toisessa NHL-seurassa?

– Totta kai sitä aina välillä miettii vaihtoehtoja. Tässä tullaan taas perhekysymykseen ja siinä on niin paljon asioita, mitä pitää siinä kohtaa miettiä. Varmasti pystyisin näkemään sen, onhan se niin arkipäivää lajissamme kuitenkin. Seurana ja kaupunkina se (Minnesota) on kuitenkin niin rakas itselleni, että harvoin sitä lähtemistä miettii ja varsinkin yhteisö, mikä on siellä, on tullut läheinen myös itselleni, Koivu vastaa MTV Urheilulle.

– Sitä on kuitenkin turha liian pitkälle katsoa ja kyllä sitä osaa arvostaa, että olen saanut olla niin pitkään samassa ja työskennellä siinä ympäristössä. Se on minulle henkilökohtaisesti aika spesiaali juttu, Koivu jatkaa.

Wild ei edennyt viime kaudella pudotuspeleihin. Se oli seuralle ja Koivulle pettymys.

Koivu toteaa, että mikäli Minnesota haluaa menestyä tulevalla kaudella, nuorten pelaajien pitää nousta vahvasti esiin.

– Nuorten pelaajien pitää pystyä ottamaan seuraava askel ja ottaa se vastuu, mihin ne on kaavailtu. Ilman sitä meillä ei ole menestymiseen mahdollisuuksia. Uskon, että heillä kaikilla on potentiaalia ja kyvyt siihen, mutta se, että sen pystyy tekemään, niin totta kai se vaatii paljon.

– Kokeneemman kaartin pitää pystyä myöskin johtamaan sitä pakettia, Koivu jatkaa. 

Katso koko Mikko Koivun haastattelu alla olevalta videolta. 


Lue myös:

    Uusimmat