Mikael Forssell ja Simo Valakari tekivät pistäviä huomioita Juventus-tähden eriskummallisesta "hattutempusta" – "Koomista"

1:45
C Moren asiantuntijat Mikael Forssell ja Simo Valakari analysoivat Alvaro Moratan kolmen hylätyn paitsiomaalin iltapuhdetta.

Juventus-tähti Alvaro Morata teki keskiviikkoiltana erikoislaatuisen "hattutempun", kun häneltä hylättiin paitsioiden myötä kolme maalia jalkapallon Mestarien liigassa Barcelonaa vastaan. C Moren asiantuntijat Mikael Forssell ja Simo Valakari ottivat nähdyn terävään käsittelyynsä ottelun jälkeen.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Barcelona siirtyi 1–0-vierasjohtoon 14. minuutilla, kun Ousmane Dembelen laukaus otti onnekkaan kimmokkeen Juventuksen Federico Chiesan jalasta. Heti perään Juventuksen Moratalta hylättiin ensimmäinen osuma paitsion myötä. Sama toistui uudelleen avausjaksolla ja vielä kerran toisella jaksolla.

Forssell kehui Morataa taiston jälkeen hyvistä liikkeistä ja sääli hylättyjä osumia.

– Herra pelasi erittäin hyvän ottelun, mutta oli valitettavasti paitsiossa. Vähän koomista suorastaan, Forssell sanoi.

Varsinkin Moratan kolmas hylätty osuma oli aivan hilkulla. Espanjalaisen katsottiin videotarkastelussa kuitenkin olleen Juan Cuardradon syötön lähtiessä juuri ja juuri paitsiossa.

– Nämä ovat niin pienestä kiinni. Nämä ovat hyvin pelattuja tilanteita. Varmasti ilman VARia hyvä, ettei kaikki kolme olisi hyväksytty. Tämä olisi voinut olla hyvin erinäköinen peli, Forssell ruoti.

Simo Valakari seurasi kolmannen paitsiomaalin syntyessä Moratan elehdintää.

– Morata ei viimeisessä edes tuulettanut, kun pallo meni maaliin. Hän katsoi linjamiestä, katsoi tuomaria, linjamies piti lipun alhaalla. Morata otti varovasti pallon, että nyt minä sain sen maalin, Valakari sanoi.

Tuomio oli kuitenkin jälleen sama: maali hylättiin. Lionel Messi täydensi Barcelonan voittolukemat 2–0:aan lisäajalla.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja