Antti Niemi haastoi Sami Hyypiän näkemyksen Mestarien liigan puhuttavasta tilanteesta: "Olen eri mieltä"

0:54
Interin Romelu Lukakun kaatuminen rangaistusalueella jakoi mielipiteet C Moren studiossa.

Shahtar Donetsk ja Inter Milan väänsivät 0–0-tasapelin jalkapallon Mestarien liigassa tiistaina, mutta spekuloitavaa saatiin toisen jakson tilanteesta Shahtarin maalin edessä.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Shahtarin Valeri Bodar repi rangaistusalueella Romelu Lukakua, ja kookas belgialainen kaatui eikä saanut laukausta aikaiseksi. Tilanteesta ei tuomittu rangaistuspotkua.

C Moren asiantuntija Sami Hyypiä pähkäili ensin livekuvaa katseltuaan, että tilanne olisi ollut pilkun arvoinen, mutta muutti näkemystään nähtyään hidastuksen toisesta kuvakulmasta.

– Onhan hänellä (Bodarilla) kädet Lukakun olkapäällä, mutta ei hän ihan älyttömästi revi kuitenkaan siinä. Lukaku on tuollainen kaappi, että häntä voi ehkä vähän repiäkin, Hyypiä sanoi.

Tilannetta niin ikään analysoinut C Moren toinen asiantuntija Antti Niemi veisti ensin huumoria ja haastoi sen jälkeen Hyypiän näkemyksen.

– Erotuomari ehkä ajatteli, että jos tuon kokoisen kaverin saa väännettyä nurin, siitä pitää pieni palkinto saada. Mutta vakavasti ottaen olen Samin kanssa hieman eri mieltä. Tiedän, että sinä aina komppaat puolustajia, mutta sanotaan, että jos tuosta olisi rankkari annettu, ei se varmasti hirveä vääryys olisi ollut, Niemi perkasi.

Inter sai luotua huippupaikkoja, mutta ei saanut palloa millään sisään. Romelu Lukakun kuti esimerkiksi kimposi avausjaksolla ylärimasta ulos kentältä, ja toisella jaksolla Lautaro Martinez tälläsi irtopallon ohi tyhjänä ammottaneesta maalista.

0:48
Lautaro Martinez mokasi avopaikasta.

Interillä on nyt kauden kahdesta Mestarien liiga -ottelustaan kaksi tasapeliä ja siten kaksi pistettä. Shahtar puolestaan nousi neljään pisteeseen; se oli viime viikolla voittanut vieraissa Real Madridin.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja