Tämän täytyy olla historiaa: Juventus-tähteä koeteltiin riipaisevalla tavalla – "Nyt käy jo sääliksi. Ihan oikeasti"

Juventus-tähti Alvaro Moratalta hylättiin peräti kolme maalia paitsioiden myötä, kun Barcelona haki 2–0-vierasvoiton Torinosta jalkapallon Mestarien liigan huippuottelussa.

Mestarien liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Ottelun avausosuma näki päivänvalon 14. minuutilla. Barcelonan Lionel Messin hieno puolenvaihto tavoitti oikealta Ousmane Dembelen, jonka laukaus otti onnekkaan kimmokkeen Juventuksen Federico Chiesan jalasta ja pallo lensi kaaressa maaliin.

Heti perään Moratalta hylättiin maali paitsiona. Sama toistui uudestaan avausjaksolla. Ja vielä kerran, kun ottelu oli toisella jaksolla. Viimeisin näistä oli todella täpärä, mutta Moratan katsottiin videotarkastelussa olleen paitsiossa, kun Juan Cuadrado jakoi hänelle hylättyyn osumaan johtaneen tarjoilun.

– Nyt käy jo sääliksi Alvaro Morataa. Ihan oikeasti, C Moren selostaja Tuomas Virkkunen sanoi hylättyjen maalien hattutempun jälkeen.

Kolme samalta mieheltä paitsioiden myötä hylättyä osumaa lienee ainakin Mestarien liigan ennätys.

Juventuksen takaa-ajomahdollisuudet heikkenivät, kun puolustaja Merih Demiral ajettiin toisen varoituksensa myötä 85. minuutilla ulos. Taistossa nähtiin maali vielä lisäajalla, kun Barcelonan Lionel Messi toimitti rangaistuspotkun varmasti vasempaan kulmaan.

Barcelona on nyt voittanut Mestarien liiga -kauden kaksi avausotteluaan. Juventuksella on tappion lisäksi yksi voitto.

Manchester United tyrmäävä, Rashford takoi hatullisen

Viime viikolla PSG:n vieraissa kukistaneen Manchester Unitedin voittokulku Mestarien liigassa jatkui, kun se murskasi kotonaan RB Leipzigin 5–0.

Mason Greenwood vältti avausjaksolla juuri paitsion ja karkasi Paul Pogban pystysyötöstä läpi maalintekoon. Osuma oli 19-vuotiaan Greenwoodin ensimmäinen Mestarien liigassa.

Vaihtomiehenä 63. minuutilla kentälle hypännyt Marcus Rashford kasvatti Unitedin johtoa iskemällä maalit perä perää 76. ja 78. minuutilla. Anthony Martial maalasi näiden osumien jälkeen rangaistuspotkusta ja Rashford ylsi hattutemppuun osumalla vielä lisäajalla.