Karu takaisku: Neymar loukkaantui Mestarien liigassa

PSG koki jalkapallon Mestarien liigassa Basaksehirin vieraana karun takaiskun, kun pariisilaisseuran supertähti Neymar loukkaantui. PSG väänsi ottelusta Moise Keanin maaleilla 2–0-vierasvoiton.

Mestarien liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Loukkaantumisista viime vuosina usein kärsinyt Neymar poti reittään, ja PSG otti hänet vaihtoon 26. minuutilla. Brasilialainen sai jo aiemmin hoitoa kentän laidalla ja palasi vielä muutamaksi minuutiksi tositoimiin, mutta ei pystynyt jatkamaan kauaa. Neymarin tilalle vaihdettiin Pablo Sarabia.

PSG painoi ensimmäisen maalinsa 64. minuutilla, kun Moise Kean puski pallon häkkiin Kylian Mbappen antamasta kulmapotkusta. 79. minuutilla Kean osui toistamiseen, nyt näppärästä kääntölaukauksesta. Viimeisestä esityöstä vastasi tuttu mies: Mbappe.

PSG avasi voiton myötä Mestarien liiga -kauden pistetilinsä. Viime viikolla se oli taipunut UCL-kauden avausottelussaan Manchester Unitedille 1–2. Basaksehir puolestaan koki 0–2-tappion RB Leipzigille.

Chelseakin voitti

Alkuillan toisessa taistossa taistossa Chelsea nuiji Krasnodarin vieraissa 4–0. Maaleista vastasivat Callum Hudson-Odoi, rangaistuspotkusta osunut Timo WernerHakim Ziyech ja Christian Pulisic

Chelsealla on nyt kahdesta Mestarien liiga -ottelusta koossa neljä pistettä. Krasnodar on yhdessä pinnassa.

Kello 22 käynnistyy kuusi Mestarien liiga -ottelua. Mukana on muun muassa Juventuksen ja Barcelonan välinen herkkupala.