Tähtihyökkääjää ryöpytettiin Mestarien liigan finaalin jälkeen – nämä epäonnistumiset olivat liikaa: "Vuosisadan luuseri"

Interin tasoitus vain senttien päässä – Manchester Cityn maali varjeltuu kuin ihmeen kaupalla 1:21
Katso videolta Romelu Lukakun loistopaikka.

Manchester City juhli lauantaina Mestarien liigan voittoa kukistamalla Interin Rodrin osumalla 1-0. Yksi illan suurimmista epäonnen sotureista oli Interin hyökkääjä Romelu Lukaku.

Interillä oli loistopaikka tasoittaa ottelu heti Rodrin viimeistelemän johto-osuman jälkeen. Federico Dimarco puski pallon ylärimaan ja sai pelivälineen uudelleen itselleen, mutta toisen puskun edessä oli joukkuetoveri Lukaku. Belgialaisen Lukakun peitto nousi puheenaiheeksi sosiaalisessa mediassa.

– Haha. Lukaku on vuosisadan luuseri, Ruotsin Viaplayn asiantuntija Martin Åslund kirjoitti Twitterissä.

– Loistava peitto Lukakulta, jalkapallolegenda Gary Lineker totesi ironiseen sävyyn.

Lukakulla oli vielä ottelun loppuhetkillä mahdollisuus tasoittaa ottelu, mutta hyökkääjän pusku painui suoraan päin City-maalivahti Edersonia.

– Jos et tee maalia Mestarien liigan finaalissa, niin silloin ei ole paljoakaan sanottavaa, Kim Källström sanoi C Moren lähetyksessä.

– Hyvä torjunta? Se on vain kauhea pusku, The Athleticin toimittaja James Pearce sanoi Twitterissä.

Chelseasta lainalla Interissä oleva Lukaku ei aloittanut yhtään Mestarien liigan ottelua avauskokoonpanossa. Hän tuli kahdeksan kertaa vaihdosta sisään ja viimeisteli kauden aikana yhteensä kolme maalia Mestarien liigassa. Lauantain ottelussa Lukaku pääsi kentällä 57. minuutilla Edin Dzekon loukkaannuttua.

Katso pääkuvan videolta Romelu Lukakun loistopaikka. Alla olevalla videolla Interin paikka, jossa Lukaku esti joukkueensa mahdollisen tasoitusosuman.

"Ei ole totta!" – Interillä satumainen paikka tasoittaa finaali 1:52

Lue myös:

    Uusimmat