Sami Hyypiä näki Real Madridin ja Interin kohtaamisessa räikeän tuomarivirheen: "Juuri tämän takia puolustin videotuomaroinnin tuloa"

Real Madrid voitti Internazionalen Mestarien liigan B-lohkon ottelussa, mutta asiat olisivat voineet mennä toisin hieman jämäkämmällä tuomaritoiminnalla.

Mestarien liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Madrid johti toisella puoliajalla 1–0, kun Inter sai sivuvaparin. Real Madridin Lucas Vázquez kaatoi tilanteen ulkopuolella Interin Roberto Gagliardinin nurmen pintaan rangaistusalueella.

Interin pelaajat protestoivat voimakkaasti, mutt tuomio pysyi: ei rankkaria. Sami Hyypiä ja Mika Väyrynen ihmettelivät tilannetta C Moren studiossa.

– Tämän takia olen puolustanut videotuomarointia. En näe mitään syytä, minkä takia se ei olisi voinut olla pilkku, Hyypiä ihmetteli.

– Eivätkö tuomarit sitten nähneet, kun pallo ei ollut tulossa sinne päin? Se voi olla ainoa syy.

Väyrynen huomautti, että pilkku pitäisi viheltää, vaikka rike tapahtuisi esimerkiksi ennen kulmapotkun antamista.

– Ilman muuta täplälle, kuului hänen tuomionsa.

Real Madrid voitti ottelun lopulta 2–0. Maalit tekivät Eden Hazard ja omaan maaliin osunut Achraf Hakimi.

Inter joutui hankalaan tilanteeseen, kun Arturo Vidal sai punaisen kortin jo ottelun 33. minuutilla