Mikä show! HIFK:n Anton Lundell tekee, mitä tahtoo – millintarkka laukaus kruunasi kahden erän ilotulituksen

HIFK:n kultakimpale Anton Lundell säkenöi Helsingin keskiviikkoillassa. Lundell on kahden erän jälkeen kirjannut tehot 2+3. HIFK kurittaa Jukureita lukemin 9–0.

Lundell aloitti oman shownsa jo ottelun ensimmäisessä vaihdossa. Kiekko oli upean harhautuksen jälkeen Jukurit-maalissa vain 23 sekunnin pelin jälkeen.

Voit katsoa maalin alla olevalta videolta.

Seuraavan pisteensä Lundell taikoi erän lopussa. HIFK siirtyi viimeisellä minuutilla 3–0-johtoon Juha Jääskän ylivoimaosumalla. Lundellille maaliin syöttöpiste.

Toisessa erässä HIFK laittoi suurempaa vaihdetta silmään.

Ensin Johan Motin lisäsi johdoksi 4–0, sitten Teemu Tallberg 5– 0. Lundell kirjasi molempiin osumiin syöttöpisteet.

6–0-osumassa nähtiin Lundellia parhaimmillaan. Nuorukainen sai kiekon HIFK:n puolustusalueella, nousi voimakkaalla luistelulla hyökkäysalueelle ja laukoi Jukurit-puolustajien estelyistä välittämättä kiekon millintarkalla laukauksella maaliin.

Lundell on kahdessa erässä takomillaan viidellä tehopisteellä nostanut nyt kauden pistesaldonsa lukemiin 11+7.

HIFK:n johtoa kasvattivat vielä Miro Väänänen, Joona Luoto ja Micke-Max Åsten.