Mika Salon ennustus Valtteri Bottaksesta kävi valitettavalla tavalla toteen – nostaa esiin myös sauman hurjistuneessa F1-taistelussa

Valtteri Bottas joutui sivustaseuraajaksi Lewis Hamiltonin ja Max Verstappenin ratkaistessa Bahrainin F1-kisan voiton. C Moren asiantuntija Mika Salo näkee tilanteessa myös hyvän paikan iskeä.

F1-kaudesta 2021 on maalailtu mediassa seitsenkertaisen mestarin Hamiltonin ja seuraavan sukupolven haastajan Max Verstappenin välistä kaksintaistelua.

Myös Mika Salo ennakoi kauden alla, että tämä kaksikko ratkaisee tänä vuonna mestaruuden kohtalon. Asetelma jättää Valtteri Bottaksen valitettavasti sivustaseuraajan rooliin.

Bottaksen avauskisassa kävi toteen myös toinen Salon ennakoima asia, kun suomalaiskuski joutui heti kamppailemaan elintilasta paremman taktiikan saamiseksi Mercedekseltä.

Bahrainin kisan jälkeen Salo jätti kuitenkin Bottakselle sauman päästä mukaan Hamiltonin ja Verstappenin rintamaan. Kaksikon taistellessa toisiaan vastaan saattaisi löytyä tilaa iskeä sivustasta.

Mika Salo kertoo videolla analyysinsa Bottaksen kisasta ja linjaa, miten tämä voi nousta mukaan MM-taisteluun.

Lue myös:

    Uusimmat