Mainos

Mika Myllylä myönsi humalassa ajamisen - haluaa autoonsa alkolukon

Rattijuopumuksen myöntänyt ex-hiihtäjä toivoo ajokiellon sijaan autoonsa alkolukkoa. Oikeudessa selvisi myös, että Myllylä käyttää ahdistus- ja masennuslääkkeitä. Tummaan pukuun pukeutunut Myllylä oli oikeudessa erittäin kalpea.

Entinen huippuhiihtäjä Mika Myllylä myönsi tänään Ylivieskan käräjäoikeudessa alkaneessa oikeudenkäynnissä syyllistyneensä viime lokakuussa rattijuopumukseen Haapajärvellä, mutta kiisti syytteen törkeästä rattijuopumuksesta.

Mahdollisen ajokiellon sijaan Myllylä haluaisi ehdollisen ajokiellon ja autoonsa alkolukon ammattinsa harjoittamisen ja lastensa kuljettamisen takia.

Myllylä myönsi myös kuljettaneensa autoa ajo-oikeudetta, mutta kiisti syytteen toisesta rattijuopumuksesta. Samoin Myllylä kiisti syyllistyneensä yllytykseen perättömään lausumaan. Syytteen mukaan Myllylä on pyrkinyt vaikuttaman todistajalausuntojen sisältöön.

Oikeudessa selvisi, että Myllylä käyttää ahdistus- ja masennuslääkkeitä. Tapahtumasta Myllylä ilmoitti olevansa erittäin häpeissään itsensä, perheensä ja suomalaisen urheilun puolesta. Tummaan pukuun, tummiin kenkiin ja valkoisiin urheilusukkiin pukeutunut Myllylä oli oikeudessa erittäin kalpea.

- Tämä on lopun elämän opetus mulle, sanoi Myllylä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.