Mies heräsi kuolleista yhdeksän kertaa

Miehen sydän pysähtyi yhdeksän kertaa, mutta hän heräsi henkiin yhä uudestaan.

66-vuotiaan Ray Lecomberin vaimo soitti hätänumeroon miehensä kärsittyä kaksi sydänpysähdystä kotonaan Pembrokeshiressä, Iso-Britanniassa. Lecomber sai ambulanssissa neljä sydänpysäystä lisää, ja joka kerta ensihoitajat elvyttivät hänet rytminsiirtolaitteen avulla. Sairaalassa hänen sydän pysähtyi vielä kolme kertaa.

– En edes ymmärtänyt saaneeni sydänpysähdystä. Kun ambulanssi tuli paikalle, kysyin vaimoltani: "Miksi sinä ambulanssin soitit? Minähän vain nukuin". Tämä on todella outoa ja arvostan, mitä ensihoitajat ja lääkärit tekivät hyväkseni. Oloni on nyt parempi kuin koskaan, sähkömiehen töistä eläkkeelle jäänyt Lecomber kertoo.

– Hänen sydämensä pysähtyi ja ensiapua annettuamme hän tuli tajuihinsa todella nopeasti. Joka kerta sydän pysähtyi uudelleen. Kahden tai kolmen pysähdyksen jälkeen Lecomberin virottua hän kirjaimellisesti jatkoi keskusteluaan siitä mihin oli jäänyt. Se tyrmistytti sekä meitä että häntä. Vain kaksi tai kolme kertaa urani aikana olen saanut jonkun kokonaan tajuihinsa heti sydänpysäyksen jälkeen. En ole koskaan nähnyt vastaavaa, ensihoitaja Nick Tebbutt kuvailee.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: Digitalspy.co.uk

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja