Mainos

Miehet maksavat naisille "penisarvosteluista" netissä: "Olen oikeassa 99,2 prosenttia ajasta"

Eevie arvostelee miesten peniksiä rahasta.

Seksialalla työskennellyt, lempinimeä ”banaaninteurastaja” käyttävä Eevie Bellini tekee tienestiä epätodennäköisellä tavalla: hän arvostelee miesten peniksiä rahasta.

Mel-lehti kuvaa prosessia "juuri niin arkiseksi kuin miltä se kuulostaa". Asiakas ottaa kuvan intiimialueestaan ja maksaa 20 dollaria kolmen kappaleen penisarvostelusta, tai 30 dollaria nähdäkseen Bellinin reagoivan peniskuvaan videolla – alastomana, tietenkin.

Hän antaa asiakkaalle arvosanan asteikolla 1–10 ja kertoo, mitä mieltä on peniksen pituudesta, koosta ja muodosta. Mies saa myös tietää, minkä Pokémonin hänen peniksensä tuo Bellinin mieleen! "Annan myös arvion siitä, miten iso olet (ja olen oikeassa 99,2 prosenttia ajasta)", hän kirjoittaa yhteisöpalvelu Redditissä, missä myy palveluksiaan.

Bellini antaa miehille yleensä sitä, mitä he haluavat kuulla.

– Olen yleensä herttainen asian suhteen, ellei mies sitten halua "banaaniaan hakkuupölkylle", jolla kritisoin pilkunviilaajanomaisesti hänen säälittävää penistään, Bellini kuvailee.

Peniksenarvostelubisneksen olemassaolo tuli Bellinillekin yllätyksenä. Hän sai ehdotuksen asiakkaalta, jolle möi alusvaatteitaan eroottisessa mielessä.

– Harrastelen luovaa kirjoittamista ja ilmeisesti ensimmäinen yritykseni peniksen arvostelussa oli paras, jonka hän on koskaan saanut – ja hän oli antanut peniksensä arvosteltavaksi monia kertoja, Bellini kertoi.

"Yritän olla niin rehellinen kuin voin"

Bellini ei ole alalla yksin, ja esimerkiksi Redditin seksinmyyntiä käsittelevässä osiossa penisarvosteluja tekevät naiset kertovat kokemuksiaan. Moni asiakas ei halua romantisointia tai häpäisyä, vaan aitoa suoruutta.

– Joskus miehet sanovat suoraan, että he haluaisivat minun arvioivan tiettyjä ominaisuuksia, kuten kokoa tai siisteyttä, ja joskus kaikki riippuu minusta. Yritän olla niin rehellinen kuin voin olematta kuitenkaan liian tyly, eräs nainen kuvailee.

Vapaa-ajallaan Bellini ei tahdo saada yllättäviä peniskuvia. Mies, joka lähettää sellaisen, joutuu estolistalle välittömästi.

– Vaikka olen mukana digitaalisessa seksiteollisuudessa, en halua nähdä ryhmyistä penistäsi, ellen ole antanut lupaa näyttää sitä minulle.

***

1:21

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.