Hotelli kielsi bassojytkeen hääjuhlassa – amerikkalaisperhe hakee miljoonakorvauksia: "Ei hän kuvitellut unelmahäitään tällaisiksi"

Amerikkalaisperhe vei hääpaikkansa oikeuteen, koska musiikkirajoitukset ja häätilan vaihtaminen kesken kaiken pilasivat suuren päivän.

Nuoren parin häät päättyivät mielipahaan, ja perhe vaatiikin nyt New Yorkissa sijaitsevalta hotellilta viisi miljoonaa dollaria. Häät järjestänyt perhe vie hotellin oikeuteen, koska muun muassa musiikin "melurajoitus" pilasi heidän mukaansa koko hääjuhlan, kertoo Insider.

Hääjuhlaan paloi satoja tuhansia rahaa

Morsiamen vanhemmat Marjorie ja Russell Newman järjestivät tyttärensä ja tämän miehen häät syyskuussa 2021 Brooklyn Pier 1 -hotelissa.

Jessica ja Matt Alovisin 200 hengen häihin upposi satoja tuhansia; New York Postin mukaan pelkkiin kukkiin paloi 150 000 dollaria, eli noin 130 000 euroa.

Juhlapäivänä kuitenkin ilmeni ongelmia. Perheen tekemän valituksen mukaan hotelli ei antanut juhlaan palkatun DJ:n käyttää lainkaan bassoääniä soitannassaan, ja äänentasokin oli niin hiljainen, etteivät vieraat kuulleet musiikkia kunnolla.

Rajoitukset olivat lähteiden mukaan olemassa, koska samassa rakennuksessa on myös yksityisasuntoja.

Newmanien mukaan henkilökunta oli hyväksynyt heidän musiikkiehdotuksensa etukäteen ja ennen sopimuksen allekirjoittamista. Hotelli ei kuitenkaan ollut kertonut, että juhlassa tuli noudattaa  "tarkkaa rajaa musiikin äänentason suhteen".

Katso myös: Voro iski kaupassa ja kähvelsi vihkisormukset – tapaus ratkesi vain hetkeä ennen häitä! Juttu jatkuu videon alla.

Voro iski kaupassa ja kähvelsi vihkisormukset – tapaus ratkesi vain hetkeä ennen häitä 1:35
Poliisi Dallasissa palautti pariskunnan vihkisormukset juuri ennen häitä. 

"Ei hän kuvitellut unelmahäitään tällaisiksi"

Marjorie kertoo saaneensa sähköpostia juhlapaikasta vain päiviä ennen häitä. Viestissä todettiin, että musiikin kanssa saattaa olla ongelmia. Marjorien mukaan viestistä ei kuitenkaan käynyt ilmi, että musiikkia ei voisi soittaa "merkityksellisellä tavalla".

Valituksen mukaan Jessican ja Mattin ensitanssi hääparina meni äänentasorajoitteen vuoksi pilalle, minkä lisäksi juhlatilakin oli luvattua pienempi ja huonotasoisempi.

– Se oli hyvin musertavaa. Tämän piti olla tyttäremme hetki loistaa, ja se vietiin häneltä, Marjorie kommentoi New York Postille.

Morsiamen isä Russell kertoi tyttärensä olleen tilanteesta järkyttynyt; tämä ei esimerkiksi voi katsella häissä otettuja kuvia.

– Noin puolen tunnin [juhlinnan] jälkeen hän oli hysteerinen ja itki. Ei hän kuvitellut unelmahäitään tällaisiksi, isä kommentoi.

Häät siirrettiin toiseen tilaan, osa vieraista poistui etuajassa 

Juhlaseurue siirtyi lopulta naapurirakennukseen juhlimaan, mutta tämän vuoksi ruokatarjoilu takkuili. Tilassa ei ollut istuimia kaikille vieraille, ja osa vieraista myös poistui ongelmien vuoksi aikaisin.

Hääpari. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Perhe vaatiikin viiden miljoonan dollarin, siis noin neljän miljoonan euron korvauksia hotellilta ja hääjärjestäjältä.

– Mielestämme se, että muuttaa kauniin unelmapäivän painajaiseksi ja pilaa yhden naisen elämän tärkeimmistä päivistä, hänen hääpäivänsä, osoittaa yritysten ahneuden pahimmalla mahdollisella tavalla, asianajaja kommentoi.

Hotelli ei kommentoinut asiaa Insiderille.

Katso myös: Tämä pariskunta hakee oikeusteitse korvauksia synnytettyään jonkun muun lapsen. Pari sai lapsen hedelmöityshoidoilla, mutta vauva kuuluikin toiselle: 

Pari sai lapsen hedelmöityshoidoilla, mutta vauva kuuluikin toisille:"Sanoinkuvaamaton painajainen" 2:27

Lue myös:

    Uusimmat