KUVAT: Merja Larivaara 50 vuotta – näyttelijätär vuosien varrella

Näyttelijä-muusikko Merja Larivaara täyttää tänään perjantaina pyöreitä vuosia.

Näyttelijä Merja Larivaara täyttää tänään perjantaina 50 vuotta. Aina 80-luvun lopusta saakka näyttelijänä työskennellyt monilahjakkuus on vuosien varrella esiintynyt myös laulajana ja haitarinsoittajana. 

Pyöreitä vuosia täyttävä Larivaara ehti näytellä Helsingin Kaupunginteatterissa vuodesta 1995 asti. Elokuussa nainen siirtyy Oulun kaupunginteatterin näyttelijäksi. 

Teatterin lisäksi Merja Larivaara on tunnettu rooleistaan useissa televisiosarjoissa ja elokuvissa. Viimeksi hänet on nähty valkokankaalla vuoden 2013 elokuvissa Kekkonen tulee! ja Kaappari. Vuonna 2012 nainen esiintyi elokuvassa Vares - kaidan tien kulkijat.

Parhaan naispääosan Jussi-palkinnon Larivaara on saanut elokuvasta Kaivo. (1993) Lapsiperheet muistavat hänet sen sijaan Heinähattu ja Vilttitossu -elokuvasta (2002). 

Viidenkymmenen rajapyyrikn saavuttava Larivaara on naimisissa näyttelijänä muistetun, huhtikuussa Oulun kaupunginteatterin taiteellisen johtajan pestissä aloittaneen Kari-Pekka Toivosen kanssa. Taiteilijapariskunnalla on neljä lasta.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja