Megan saa villejä tekstareita 91-vuotiaalta isoisältään – papan timanttinen "rakkausneuvo" omissa sfääreissään

Megan jakoi nettiin 91-vuotiaan isoisänsä villit tekstiviestit, joissa tämä muun muassa vaatii tequilaa ja varoittelee ikisinkkuudesta.

Megan Elizabeth teki vahingossa isoisästään somejulkkiksen. Illinoissisa asuva Megan jakaa videoita, joilla esittelee itsensä ja isoisänsä välistä viestinvaihtoa.

Meganin isoäiti menehtyi muutama vuosi sitten, ja Megan onkin nyt paljon tekemisissä isoisänsä kanssa. Villeissä viesteissä isoisä on esimerkiksi anonut Megania tuomaan itselleen tequilaa; kun nainen kieltäytyi, isoisä uhkasi poistaa tämän testamentistaan!

Mies on myös haikaillut viskipullon perään ja uhannut nitistää Megania kohtaan asiattomasti treffeillä käyttäytyneen miehen.

"Voimme tilata pizzaa ja puhua huonosta miesmaustasi", isoisä ehdottaa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä

Kaiken huippu olivat kuitenkin isoisän "rakkausneuvot".

– Tässä isoisäsi. Luin artikkelin, jossa sanottiin, että jos et löydä kumppania 29 vuoden ikään menneessä, todennäköisesti kuolet yksin. Syntymäpäiväsi on tulossa kolmen kuukauden kuluttua. Halusin vain, että tiedät tämän. Rakkaudella isoisä, Meganin jakamassa viestissä todettiin.

– Kiitti, Megan vastasi.

"Ystävälliset" neuvot eivät kuitenkaan loppuneet tähän.

– Megan, tässä isoisä. Toivon, että pidät poissa ne kilot, jotka pudotit. Muista, että sydäntautia on suvussa. Rakkaudella isoisä, toisessa viestissä lukee.

Isoisä on myös ollut huolissaan Meganin alkoholinkäytöstä: uutisissa alkoholimyynnin kerrottiin piristyneen, koska "milleniaalit ovat masentuneita".

" Syntymäpäiväsi on tulossa", isoisä huomautti sinkku-Meganille viestissään. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Isoisä haluaa tequilaa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Hurja huumori kulkee perheessä

Megan kertoi Fox Newsille, että perheellä on hurja huumorintaju, josta isoisä selvästi on saanut osansa. Viesteistä nainen ei loukkaannu.

– Perheeni on hyvin sarkastinen, joten tekstailemme jatkuvasti jotakin hupsua toisillemme ja teemme piloja ja kaikkea outoa. Joten se, että pappani tekstailee ja pyytää tequilaa ja sanoo miesmakuani huonoksi, ei ole mitään uutta, Megan kuvaili TikTok-viestissä uutissivustolle.

Isoisä ei tiedä olevansa somejulkkis

Isoisä tosin ei tiedä olevansa TikTok-kuuluisuus. Mies oli ollut huolissaan TikTokin tietoturvasta, joten Megan vakuutteli, ettei omista koko sovellusta – siitä huolimatta, että hänen videoillaan on satoja tuhansia katsojia. Megania ilahduttaa se, että isoisän viestit tuovat iloa niin monille.

– Tulen onnelliseksi kommenteista, joissa ihmiset haluavat adoptoida isoisäni ja kertovat videoideni tehneen heidät onnellisiksi.

Katso myös: 91-vuotiaasta koronarokotteen saajasta tuli somehitti, olihan hän "brittiläisin mies koko maailmassa"!

91-vuotiaasta koronarokotteen saajasta tuli somehitti: ”Brittiläisin mies koko maailmassa” 3:37

Lue myös:

    Uusimmat