Max Verstappenilta yllättävä avautuminen Valtteri Bottaksesta – Lewis Hamilton sai kuulla kunniansa

Mercedeksen suomalaiskuljettaja Valtteri Bottas on saanut valtavasti kritiikkiä ajolinjoistaan Meksikon GP:n startissa. Kilpailijatalli Red Bullin tähtikuski Max Verstappen yllättää ärähtämällä huutelijoille. 

Pääkuvan video: Nämä tapahtumat Meksikon GP:n startissa poikivat paljon kritiikkiä Valtteri Bottakselle.

Tämä katsottiin laajalti Bottaksen syyksi, sillä Verstappen pääsi Mercedes-kaksikon ohi Bottaksen miehittämältä radan vasemmalta puolelta.

Suomalainen sai haukkuja F1-median lisäksi omasta tallistaan, kun tiimipomo Toto Wolff ja Hamilton kritisoivat Bottasta tiukkasanaisesti. Hamilton pehmensi lausuntoaan myöhemmin

Verstappen, joka kiusasi Bottasta omalla tavallaan Meksikon GP:n loppuhetkillä, on puolustanut suomalaista hollantilaisessa De Telegraafissa. Verstappenin mielestä on "melko halpamaista syyttää kaikesta Bottasta" Mercedeksen Meksikon-pettymyksessä. 

Bottasta itseään kritiikki ei näytä haittaavan. Suomalainen julkaisi maanantaina Meksikosta rentoja kuvia, joista yhdessä hän poseeraa oluttuoppi kädessään. 

Verstappen johtaa MM-sarjaa 19 pisteen erolla Hamiltoniin, kun jäljellä on vielä neljä kilpailua. Tulevana viikonloppuna ajetaan Brasiliassa.  

Lähde: grandpx.news

Lue myös:

    Uusimmat