Max Verstappenilta tylyä tekstiä Red Bullin suuntaan – "Ei ole hyväksyttävää"

5:23
Videolla kuvaa Singaporen GP:n aika-ajoista.

Red Bullin tähtikuljettaja Max Verstappen oli Singaporen aika-ajojen jälkeen äärimmäisen turhautunut tallinsa toimintaan.

Verstappen oli ajamassa kaksi selvään paalupaikkaan oikeuttavaa kierrosta, mutta syystä tai toisesta hollantilaisen käskettiin jättää kierrokset kesken. Viimeisellä yrityksellä Verstappen oli tykittämässä hurjaa kärkiaikaa, kunnes Red Bull antoi Verstappenille käskyn tulla varikolle.

– Edellinen kierros tuntui jo hyvältä, mutta he pyysivät minua keskeyttämään sen, joten tein niin. Viimeisellä kierroksellani he pyysivät minua varikolle, ja tajusin mitä oli tapahtumassa, Verstappen kertaa tapahtumia Sky Sportsin mukaan.

Syy tallikäskyyn paljastui nopeasti. Bensa oli vaarassa loppua kesken, joten Verstappen joutui luopumaan paalujahdista. Hollantilaistähti antaa rajua kritiikkiä tallilleen.

– Minulta loppui bensa. Se on äärettömän turhauttavaa, eikä näin saisi tapahtua. Meidän olisi pitänyt huomata se jo aikaisemmin. En ole iloinen tällä hetkellä, Verstappen lataa.

– Tietty se on aina tiimipeliä. Minä teen virheitä ja talli tekee virheitä, mutta se ei ole koskaan hyväksyttävää. Opimme tästä, mutta se oli todella paha virhe. Näin ei pitäisi tapahtua.

Verstappen lähtee sunnuntaiseen kilpailuun kahdeksannesta lähtöruudusta. Paalupaikalta kisaan starttaa Ferrarin Charles Leclerc.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja