Masked Singer Suomi -kuvaukset olivat huippusalaiset – työntekijöitä kuljetettiin "laput silmillä" ja yleisö vietiin ulos kriittisellä hetkellä

3:40
Masked Singer Suomi -ohjelman kuvaukset olivat erittäin salaiset.

Masked Singer Suomi -ohjelmassa panelistit ja katsojat yrittävät arvata, keitä 12 päästä varpaisiin naamioitunutta esiintyjää ovat.

Masked Singer Suomi saapuu tänä syksynä MTV3-kanavalle! Masked Singer on ollut kansainvälinen suurmenestys. Jättisuosion saavuttanut eteläkorealainen formaatti on tämän hetken kuumin: se on myyty jo 50 maahan ja noussut ansaitusti kaikkialla ykköspuheenaiheeksi.

Ohjelmaa juontaa Ile Uusivuori ja vakituisina panelisteina nähdäänJanne Kataja, Jenni Kokander ja Maria Veitola, jotka saavat ohjelman aikana vihjeitä esiintyjien henkilöllisyydestä ja yrittävät katsojien tavoin arvata, kuka on maskin takana.

Kuvaukset ovat olleet tarkoin varjeltu salaisuus. Edes paikalla ollut yleisö ei nähnyt koskaan, kuka maskin alla on.

– En ole koskaan tehnyt tv-ohjelmaa, missä en voi liikkua – mennä katsomaan etukäteen harjoituksia. Minun piti olla huoneessa ja sitten minut otetaan ja tehdään jakso. Kaikki reaktiot mitä tässä nähdään, on tapahtunut siinä hetkessä, Uusivuori kertoo. 

Jenni Kokander joutui aina soittamaan hakijat paikalle, jotta hän pääsisi kuvausalueelle.

– Olimme sellaisessa betonibunkkerissa pukuhuoneessa, johon aamulla piti aina soittaa, että joku tulee hakemaan minut ja katsoo, että reitti on selvä. Ettei missään ole esiintyjiä näkyvillä, Kokander kertoo. 

Janne Katajalle kokemus panelistina oli upea.

– Hieno, hauska ja hervoton. Olen utelias ihminen, niin on repivä tunne, kun ei tiedä ketä he ovat, Kataja kertoo.

Videolla Ile Uusivuori kertoo, miten yleisö kuljetettiin pois kuvauksista kriittisen hetken ajaksi.

Masked Singer Suomi MTV3-kanavalla tänä keväänä.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja