Mainos

Markuksen toinen mahdollisuus

Markus Blom, 24, on onnellinen saadessaan toisen mahdollisuuden nousta Idolsin semifinaalilavalle. Viime Idolsissa Markuksen tie katkesi semifinaalivaiheessa, eikä epäonnistuminen esityksessä ole jättänyt miestä rauhaan.

- Viimeksi mä aloin laulaa stemmassa biisiä. Heti kun aloitin laulamisen, mä tajusin, että jaha, nyt mennään. Se näkyi mun koko esityksessä, mä en saanut kerättyä itseäni enää siitä, hän kertaa reilun vuoden takaisia tapahtumia.

- Mä en tiedä, miksi valitsin sen biisin ja koko juttu on niin hämärä, mitä silloin viimeksi tapahtui. Mä olen sitä miettinyt monta iltaa, että miten sä onnistuit epäonnistumaan noin tärkeässä asiassa, Markus jatkaa tilittämistä.

Uusi mahdollisuus näyttää kykynsä Idolsissa laittaa pisteen menneille tapahtumille. Markukselle tärkeintä on onnistua esityksessä, ei päästä finaaliin.

- Tärkeintä on se, että oikeasti voi katsoa peiliin. Se on hirveätä, jos nyt munaa, semifinalisti pohtii.

Toisen yrityksensä kappaleeksi Markus on valinnut Anssi Kelan Jennifer Anistonin. Kappalevalinta oli miehelle heti selvä.

- En miettinyt hetkeäkään mitään muuta. Siinä on vaan niin paljon järkeä siinä laulussa, laulajalupaus kertoo ja jatkaa biisin kuvailulla:

- Siinä on järjettömän hyvä tarina ja se kertoo unelmista. Se liittyy tähän kilpailuun, että mä haluan tehdä tätä.

Markukselle tärkeintä esityksessä on saada esiin biisin sanoma. Hänellä on vahva mielikuva siitä, mitä kappale hänelle itselleen tarkoittaa.

- Siitä pitäisi saada se tunne, ettei sitä vaan laula läpi. Pitää tulla täältä sydämestä, seistä niiden sanojen takana, Vaasassa opiskeleva mies miettii esityksen haasteita.

Markus kertoo tajunneensa vasta teatteriviikonlopun jälkeen, ettei uusi mahdollisuus yrittää kisassa eteenpäin ollut itsestäänselvyys. Uudelleen yrittäjiä katsottiin ison suurennuslasin läpi. Siksi lavalle nousemisessa on ekstrapanos.

- Tämä on niin tärkeä ilta. Parasta on se, että pääsee liveyleisön eteen esittämään sulle tärkeän biisin. Pahinta on, ettei koskaan tiedä, mitä esityksessä tapahtuu ja että taso on tosi kova. Toivotaan, että se näkyy, etten mä olisi missään mieluummin kuin siinä tilanteessa laulamassa sitä biisiä.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja