Marko Anttilan maalihaku kääntyi jo hilpeälle tasolle – eihän tämä ole enää todellista: "Ei ollut tarpeeksi nopeat kädet!"

Leijonien kevään 2019 MM-kultakapteeni Marko Anttila hakee yhä nykyturnauksen avausmaaliaan. Se oli enemmän kuin lähellä tiistain Tshekki-ottelun loppuhetkillä. Suomi voitti 3-0

Anttila oli tappamassa Tshekin loppuhetkien ylivoimaa, kun kiekko tipahti hänelle. Isokokoinen hyökkääjä karkasi läpiajoon, joka päättyi kuitenkin hilpeällä tavalla.

Avausmaali ehti jo siintää silmissä.

– No näin oli! Kyllä mää tiesin, että sieltä tulee vielä painetta, mutta luulin, että kerkeän ampumaan. Silläkin (Tshekin David Pastrnak) oli yllättävän pitkä maila. Toki, eipä sillä olisi tehnyt enää tuossa mitään, Anttila mietti loppuhetkien tilannetta MTV Urheilulle.

Video tilanteesta näkyy jutun yläreunasta.

Pastrnak onnistui estämään varmalta näyttäneen maalin terävällä riistolla. Näin Anttila hakee yhä kevään ensimmäistä osumaansa.

– Kyllä mää sen mailan sivusilmällä näin, mutta yritin ampua nopeasti. Ei ollut tarpeeksi nopeat kädet! Toivottavasti maalit säästyivät vielä tärkeämpään paikkaan, Anttila pohti.

Paikoista homma ei ole jäänyt kiinni.

– Joka pelissä on ollut vähintään yksi tai kaksi hyvää tonttia. Kyllä se sieltä vielä uppoaa. Välillä on tuommoista meikäläisellä. Hieno asia, että olemme pelanneet ketjuna suhteellisen hyvin, niin saamme paikkoja aikaiseksi. Se on aina positiivista, Anttila sanoo tyynenä.

Loppuhetkien osumalla ei olisi ollut enää sen suurempaa väliä, sillä Leijonat vei Tshekki-ottelun nimiinsä lukemin 3–0.

– Loistava kiekkoilta. Fantastinen yleisö ja saa täällä Tampereella pelata. Tiedän, että kaikki nauttivat tuosta illasta meidän joukkueessamme. Makeaa hommaa, Anttila fiilistelee.

Lue myös:

    Uusimmat