Kaapo Kakko murjaisi ”paljastuksen” maagisesta maalistaan – ”Raision vapaajäillä käynyt viikonloppuisin”

Kaapo Kakon 3-2-voittomaali Slovakian verkkoon oli häikäisevä taidonnäyte. Harhautus oli pieni, mutta äärimmäisen tehokas.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Yhdysvallat-Suomi maanantaina 13.5. klo 17.15 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!​​​​​​​

Niko Mikkola heitti kiekon Kakolle maaliviivan taakse ja lähti hakemaan maalin edestä vapaata tilaa, että saisi laatan takaisin. Kakon hoksottimet olivat kuitenkin nopeammat: hän lähti itse kohti maalia, ujutti pienellä vartaloharhautuksella kiekon Martin Fehervaryn jaloista ja pujotti sitten pelivälineen maalivahti Marek Ciliakin jalkojenvälistä maaliin.

– Raision vapaajäillä olen käynyt viikonloppuisin, niin siellä pystyy vähän kehittämään niitä, Kakko murjaisi pilke silmäkulmassa maalistaan.

– Kyllä niitä on aina välillä kiva koittaa, hän jatkoi.


Kakko on pitänyt Leijonien molemmissa otteluissa kiekkoa hyökkäysalueella upealla itseluottamuksella ja poikkeuksellisella taidon ja suojauksen yhdistelmällä. 3-2-maalin harhautus ei ollut mikään yllätys.

– Olihan se (tunne) ihan huikea. Hieno harhautus tietysti ensin, mutta sitten vain pieni sutaisu sinnepäin. Sattui menemään, välillä kannattaa koittaa, hän virnuili.

Slovakkiyleisö piti hirmuista meteliä, mutta Kakko sen vaiensi.

– Oli se aika hyvä fiilis. Siitä alkoi kyllä toinen mekkala, kun Suomi-fanit alkoivat huutamaan. Se on aina hyvä fiilis.

Myös pelin ensimmäistään, avauserässä syntynyttä 2-1-maalia hän kuvaili naureskellen.

– Viimeinen peli Liigassa, silloin tuli tehtyä suoraan syötöstä lämärillä maali. Sekin oli tuollainen pieni pomppu, lähti tuommoinen – vähän kuin olisi futiksessa vetänyt – että pienellä kaarella. En tiedä, mistä johtuu, että lähtee vain tuollaisia, Kakko sanoi.

Kakko viimeisteli huippuiltansa sinetöimällä hattutempun tyhjään maaliin. Hän on tehnyt nyt kahteen MM-peliin peräti viisi maalia. Hän sanoi ennen turnausta, ettei ole tullut vain katselemaan pelejä, vaan haluaa olla ratkaisemassa.

– No, muutama tyhjiin, mutta on se hienoa, että pystyy näissä peleissä tekemään maaleja.

Lue myös:

    Uusimmat