Maria Nordin ei valtuustoon: Olen todella tyytyväinen

Maria Nordin uskoo tehokkaamman kampanjoinnin siivittävän hänet lautakuntapaikkaan.

Televisiosta tuttu Maria Nordin täytti tavoitteensa kunnallisvaalien suhteen, vaikka paikka Helsingin kaupunginvaltuustossa jäi haaveeksi. Hän oli positiivisesti yllättynyt runsaasta 400 kappaleen äänimäärästään.

– En olisi ikinä uskonut, että saan niin paljon ääniä. Kampanjoin lapsi sylissä kaupungilla. Tein vaalityötä tosi vähän, noin kaksi tuntia päivässä, hän kertoo MTV3.fille.

Maria arvioi kannatusjoukkojensa muodostuvan pitkälti muista äideistä. Hän on suhteuttanut panoksensa äänimäärään ja on niiden suhteesta mielissään. Hän keikkui pitkään kesken ääntenlaskennan varavaltuutettuna, kunnes viime hetkellä putosi pois siltä paikalta. Hän oli seurannut äänestyksen etenemistä kotona internetissä.

– Jos 30 000 flyerilla joku saa tuhat ääntä, niin minä sain tuhannella flyerilla 400 ääntä. Olen supertyytyväinen, hän iloitsee.

Iholla-sarjasta tuttu Nordin suunnittelee asettuvansa ehdolle seuraavissa kunnallisvaaleissa. Hän uskoo tehokkaamman kampanjoimisen tuovan enemmän äänestäjiä. Mariaa kiinnostaisi paikka lautakunnassa, ja hän uskookin paikan avautuvan tällä kannatuksella seuraavalla kerralla.

– Kyllä tuohon tavallaan jää koukkuun. Yllätyin positiivisesti menestyksestä. Ehkä ensi kerralla paremman kampanjan tekemisellä saa paremman tuloksen, hän miettii.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat