Maria Guzenina yritettiin ryöstää: Kiroilu hätisti miehet

Kansanedustaja Maria Guzenina-Richardson kertoo blogissaan joutuneensa ryöstön yrityksen kohteeksi.

Guzenina-Richardson kertoo ryöstön yrityksen tapahtuneen Espanjassa. Kansanedustaja oli autossa matkalla Gironan kaupungista Barcelonan lentoasemalle. Pian moottoritiellä auton kyljestä kuului kova tömähdys,

– Miltei heti sen jälkeen hyväkuntoisella Mersulla ohituskaistaa ajaneesta autosta alettiin huitoa hätääntynein ilmein pysähtymismerkkiä, Guzenina kirjoitta blogissaan.

Kansanedustajan seurueen kuski ohjasi auton pysähtymispaikalle. Mersussa olleet miehet ohjasivat kuskin ulos autosta ja pelkääjän puolelle tutkimaan tilannetta. Kuskin ovi oli jäänyt auki ja siitä yksi Mersussa olleista miehistä tarttui naisen käsilaukkuun.

– Otin kiinni laukustani ja huusin niin lujaa kuin pystyin suomeksi, että et perkele varmasti vie. Ryöstäjä yritti repiä laukkua kahdella kädellä ja minä pidin siitä kiinni kuin terrieri pehmolelusta.

Tässä vaiheessa huomio oli siirtynyt kamppailevaan kansanedustajaan ja porukka pakeni paikalta. Tilanne oli ohi muutamassa kymmenessä sekunnissa. Kansanedustaja pohtii blogissaan, että tilanne olisi voinut olla huomattavasti pahempi.

– Nyt jälkeenpäin vasta tajuaa, miten vaaralliseksi tilanne olisi saattanut muuttua, jos ryöstäjillä olisi ollut ase tai kaasusumutin. Pahimmassa tapauksessa en olisi nyt tästä kertomassa, Guzenina toteaa sivullaan.

MTV3 Viihdeuutiset myös Twitterissä,tutustu.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat